Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelikany The Noyes
geniu Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.5 gemiddelde waardering 53.5
solid Schieten good
very good Passen very good
very good Verdedigen very good


5e minuut.
Fierbânţeanu passt de bal met de wreef. Kopciński geeft de bal voor. Wardziński kopt de bal weg. Howell is nu in balbezit. Howell geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Újhelyi is nu in balbezit. Klungelig pakt Újhelyi de bal. Újhelyi geeft een hoge lob. Letellier krijgt zijn hoofd ertegen. Grzesiuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - The Noyes 0:1

13e minuut.
Kopciński geeft een lange en hoge pass. Amatriain probeert de bal aan de voet te houden. Łatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatka draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Frattoli de bal onder controle te krijgen. Sikimić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Tinembart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinembart geeft een hoge lob. Inworp. Wardziński met de inworp. Howell geeft een lange en hoge pass. Sikimić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lawless is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pereiro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Letellier kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Mony passt de bal met de wreef. Amatriain is nu in balbezit. Łatka verovert de bal door een tackle van achteren. Łatka haalt uit met een fantastische trap. Sikimić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pelikany - The Noyes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany 42%, The Noyes 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pelikany - The Noyes 1:1

48e minuut.
Bosschart probeert naar een medespeler te passen. Pereiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mony zijn tegenspeler op de grond. Mony krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Bordier verovert de bal door een tackle van achteren. Bosschart onderschept slim de pass. Žádný is nu in balbezit. Žádný met een sublieme pass. Újhelyi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sikimić speelt de bal door. Fierbânţeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Žádný zijn tegenspeler op de grond. Žádný krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Frattoli kopt de bal weg. Tinembart heeft problemen om de bal te vangen. Bosschart speelt de bal door. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Mony is nu in balbezit. Mony passt de bal met de wreef. Tinembart rent richting de bal. Łatka verovert de bal door een tackle van achteren. Łatka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Wardziński is nu in balbezit. Bosschart probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Wardziński met de inworp. Howell geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adelaar komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lawless speelt de bal door. Bosschart rent richting de bal. Bosschart speelt de bal door. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Howell probeert naar een medespeler te passen. Mony bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Amatriain ... Strafschop! Mony is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mony neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - The Noyes 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany 49%, The Noyes 51%.
Pelikany - The Noyes 2:1