Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ziółko Amsterdam KS Goal
Maja Tactiek 4321
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 52.4
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen solide


5e minuut.
Hanke is nu in balbezit. Hanke passt de bal met de wreef. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Smyczyński onderschept slim de pass. Smyczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Arizala trapt de bal weg van het doel. Baraniecki heeft problemen om de bal te vangen. Toglja geeft een lange en hoge pass. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Lewalski rent richting de bal. Hanke is nu in balbezit. Hanke passt de bal met de wreef. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Błażejczyk onderschept slim de pass. Daar is Toglja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toglja probeert naar een medespeler te passen. Gausí rent richting de bal. Gausí schiet op doel. Balcerzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Gausí probeert naar een medespeler te passen. Toglja heeft problemen om de bal te vangen. Toglja passt de bal in één keer door. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - KS Goal 1:0

40e minuut.
Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Litkowski geeft een hoge lob. Smyczyński is nu in balbezit. Smyczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Toglja probeert naar een medespeler te passen. Gausí speelt de bal door. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - KS Goal 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziółko Amsterdam 40%, KS Goal 60%.
Ziółko Amsterdam - KS Goal 2:0

46e minuut.
Gausí is nu in balbezit. Gausí speelt de bal door. Toglja met een sublieme pass. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - KS Goal 3:0

47e minuut.
Gausí onderschept slim de pass. Gausí met een sublieme pass. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. Balcerzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - KS Goal 4:0

55e minuut.
Janjušević probeert naar een medespeler te passen. Szolomayer rent richting de bal. Moszczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Moszczyński krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Błażejczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuciniello met een snelle inworp. Rorat is nu in balbezit. Rorat geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Litkowski is nu in balbezit. Litkowski passt de bal in één keer door. Szolomayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolomayer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - KS Goal 4:1

68e minuut.
Doeltrap. Jiménez komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Fernández Trelles passt de bal met de wreef. Hanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat onderschept slim de pass. Rorat draait met de bal, schiet en ... Janjušević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Moszczyński is nu in balbezit. Litkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Litkowski passt de bal met de wreef. Daar is Smyczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziółko Amsterdam 43%, KS Goal 57%.
Ziółko Amsterdam - KS Goal 4:1