Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Goal Ziółko Amsterdam
nova Tactiek Maja
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.4 gemiddelde waardering 57.4
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Moszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszczyński met een sublieme pass. Rępał is nu in balbezit. Rępał geeft een lange en hoge pass. Fernández Trelles krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Balcerzak met een harde bal richting middenveld. Daar is Moszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moszczyński kopt de bal weg. Klungelig pakt Toglja de bal. Toglja geeft een hoge lob. Balcerzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Słoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Toglja onderschept slim de pass. Toglja passt de bal met de wreef. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... Balcerzak bokst de bal weg.

17e minuut.
Toglja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moszczyński rent richting de bal. Moszczyński passt de bal met de wreef. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Balcerzak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Moszczyński kopt de bal weg. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles geeft de bal voor. Rępał bereikt de bal nog maar net als eerste. Rępał draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Osorio geeft de bal voor. Smyczyński kopt de bal weg. Baraniecki speelt de bal door. Szolomayer rent richting de bal. Szolomayer draait met de bal, schiet en ... Sánchez bokst de bal weg.

40e minuut.
Sălăjean rent richting de bal. Szolomayer verovert de bal door een tackle van achteren. Szolomayer passt de bal zonder na te denken. Smyczyński rent richting de bal. Smyczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Goal 59%, Ziółko Amsterdam 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Goal - Ziółko Amsterdam 0:0

46e minuut.
Gausí komt het veld opgelopen. Arizala komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Toglja bereikt de bal nog maar net als eerste. Toglja passt de bal in één keer door. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí schiet op doel. Balcerzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Ziółko Amsterdam 0:1

54e minuut.
Smyczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyer is nu in balbezit. Smyczyński begaat een overtreding. Soyer wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sălăjean zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rorat rent richting de bal. Rorat draait met de bal, schiet en ... Balcerzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Ziółko Amsterdam 0:2

67e minuut.
Dętka met een sublieme pass. Klungelig pakt Zub de bal. Moszczyński probeert naar een medespeler te passen. Gausí is nu in balbezit. Gausí draait met de bal, schiet en ... Balcerzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Osorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rępał zal de hoekschop nemen. Rorat springt en kopt de bal. Błażejczyk controleert de bal met de borst. Balcerzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Sălăjean geeft een lange en hoge pass. Rorat rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rępał geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rorat springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Ziółko Amsterdam 0:3

79e minuut.
Moszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszczyński probeert naar een medespeler te passen. Rępał is nu in balbezit. Rępał geeft een lange en hoge pass. Gausí maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sălăjean verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăjean passt de bal in één keer door. Rępał met een sublieme pass. Rorat is nu in balbezit. Rorat haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Osorio geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rępał zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moszczyński geeft een lange en hoge pass. Gausí maakt een snoekduik en kopt de bal. Balcerzak bokst de bal weg.

85e minuut.
Błażejczyk verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toglja met een snelle inworp. Moszczyński geeft een lange en hoge pass. Gausí maakt een snoekduik en kopt de bal. Balcerzak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Toglja zal de hoekschop nemen. Rorat maakt een snoekduik en kopt de bal. Balcerzak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Goal - Ziółko Amsterdam 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Goal 69%, Ziółko Amsterdam 31%.
KS Goal - Ziółko Amsterdam 0:4