Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Start Toruń MKS Tobartus Wołucza
4*4*2 Tactiek 4-4-2
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.7 gemiddelde waardering 33.5
matig Schieten redelijk
matig Passen zwak
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Tătărescu neemt de hoekschop. Witczyk probeert naar een medespeler te passen. Urbanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Dean geeft een lange en hoge pass. Koniarek geeft een hoge lob. Ordak probeert de bal met de borst te controleren. Witczyk rent richting de bal. Witczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Vinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinský passt de bal zonder na te denken. Gromada geeft een lange en hoge pass. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kolařík probeert naar een medespeler te passen. Tătărescu is nu in balbezit. Tătărescu passt de bal met de wreef. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ordak speelt de bal door. Lütsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolařík maakt een afschuwelijke overtreding. Kolařík krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Kolařík onderschept slim de pass. Kolařík geeft de bal voor. Witczyk rent richting de bal. Witczyk schiet op doel. Ćwik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Varner trapt de bal weg. Lütsepp kopt de bal weg. Gromada is nu in balbezit. Gromada passt de bal in één keer door. Lütsepp geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Kolařík kopt de bal weg. Klungelig pakt Ordak de bal. Ordak passt de bal zonder na te denken. Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk haalt uit met een fantastische trap. Ćwik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Toruń 46%, MKS Tobartus Wołucza 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Start Toruń - MKS Tobartus Wołucza 0:0

56e minuut.
Varner geeft de bal voor. Gromada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tătărescu geeft de bal voor. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Toruń - MKS Tobartus Wołucza 1:0

70e minuut.
Dadej onderschept slim de pass. Larrea verovert de bal door een tackle van achteren. Kolařík rent richting de bal. Larrea verovert de bal door een tackle van achteren. Larrea geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tătărescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbanowski geeft een hoge lob. Witczyk is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Oryszczak neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Klungelig pakt Kolařík de bal. Urbanowski rent richting de bal. Urbanowski geeft de bal voor. Witczyk is nu in balbezit. Witczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pilarczyk passt de bal in één keer door. Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Witczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Toruń 42%, MKS Tobartus Wołucza 58%.
Start Toruń - MKS Tobartus Wołucza 1:0