Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Tobartus Wołucza Start Toruń
4-4-2 Tactiek 4*4*2
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.1 gemiddelde waardering 27.9
matig Schieten matig
zwak Passen matig
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Tătărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Tătărescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Witczyk de bal. Witczyk schiet op doel. Ćwik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Sinicki is nu in balbezit. Larrea is nu in balbezit. Met opzet legt Kolařík zijn tegenspeler op de grond. Kolařík krijgt een gele kaart. Larrea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Larrea kan niet meer verder spelen. Barrero Barrero komt het veld opgelopen.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Barrero Barrero zal de hoekschop nemen. Sinicki kopt de bal weg. Lütsepp is nu in balbezit. Lütsepp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - Start Toruń 1:0

11e minuut.
Dadej geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barrero Barrero met een snelle inworp. Lütsepp is nu in balbezit. Lütsepp schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - Start Toruń 2:0

15e minuut.
Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordak is nu in balbezit. Ordak geeft de bal voor. Kolařík geeft een lange en hoge pass. Witczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Ćwik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ordak verovert de bal door een tackle van achteren. Ordak speelt de bal door. Urbanowski met een sublieme pass. Witczyk is nu in balbezit. Witczyk schiet op doel. Ćwik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Varner kopt de bal weg. Forget controleert de bal met de borst. Forget geeft een hoge lob. Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ćwik met een harde bal richting middenveld. Tătărescu speelt de bal door. Klungelig pakt Ordak de bal. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - Start Toruń 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Tobartus Wołucza 57%, Start Toruń 43%.
MKS Tobartus Wołucza - Start Toruń 2:1

48e minuut.
Witczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dean is nu in balbezit. Dean geeft de bal voor. Lütsepp is nu in balbezit. Lütsepp schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Lütsepp de bal. Jurczyński rent richting de bal. Jurczyński geeft een hoge lob. Gromada is nu in balbezit. Gromada geeft een hoge lob. Różański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Daar is Forget, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tătărescu rent richting de bal. Tătărescu geeft een lange en hoge pass. Witczyk rent richting de bal. Witczyk haalt uit met een fantastische trap. Ćwik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Tobartus Wołucza - Start Toruń 2:2

64e minuut.
Sinicki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kolařík. Sinicki raakt geblesseerd tijdens het duel. Dean zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barrero Barrero heeft problemen om de bal te vangen. Barrero Barrero geeft een hoge lob. Lütsepp maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lütsepp rent richting de bal. Koniarek begaat een overtreding. Lütsepp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ordak met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Piekarek de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barrero Barrero neemt de hoekschop. Sinicki kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Varner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tătărescu met een snelle inworp. Urbanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbanowski geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ćwik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Varner speelt de bal door. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk passt de bal in één keer door. Witczyk is nu in balbezit. Witczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - Start Toruń 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Tobartus Wołucza 47%, Start Toruń 53%.
MKS Tobartus Wołucza - Start Toruń 2:3