Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKP Piła Ziółko Amsterdam
antymatrix Tactiek Maja
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
0 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
41.9 gemiddelde waardering 51.1
zwak Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Toglja bereikt de bal nog maar net als eerste. Toglja met een sublieme pass. Środziński rent richting de bal. Gausí onderschept slim de pass. Gausí haalt uit met een fantastische trap. Wlazło verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Van Dyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck speelt de bal door. Cuciniello is nu in balbezit. Cuciniello geeft een hoge lob. Witecki kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Toglja met een sublieme pass. Środziński rent richting de bal. Gausí onderschept slim de pass. Gausí draait met de bal, schiet en ... Wlazło probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Piła - Ziółko Amsterdam 0:1

30e minuut.
Rorat rent richting de bal. Rorat schiet op doel. Kubič heeft problemen om de bal te vangen. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Toglja probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gausí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toglja met een sublieme pass. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Toglja met de inworp. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat geeft de bal voor. Wlazło maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Piła - Ziółko Amsterdam 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKP Piła 63%, Ziółko Amsterdam 37%.
MKP Piła - Ziółko Amsterdam 0:2

56e minuut.
Klungelig pakt Rorat de bal. Moszczyński rent richting de bal. Moszczyński geeft de bal voor. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Inworp. Cuciniello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Tatu probeert de bal aan de voet te houden. Wlazło bokst de bal weg.

70e minuut.
Inworp. Soyer komt het veld opgelopen. Oldoine komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Zaucha geeft een lange en hoge pass. Cuciniello is nu in balbezit. Cuciniello passt de bal met de wreef. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Tatu met een sublieme pass. Oldoine rent richting de bal. Oldoine passt de bal met de wreef. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel. Wlazło probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernández Trelles is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí is nu in balbezit. Gausí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKP Piła - Ziółko Amsterdam 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKP Piła 65%, Ziółko Amsterdam 35%.
MKP Piła - Ziółko Amsterdam 0:3