Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Start Toruń The Noyes
4*4*2 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten good
average Passen very good
average Verdedigen good


8e minuut.
Tătărescu speelt de bal door. Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk passt de bal in één keer door. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. Morozov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Oryszczak passt de bal zonder na te denken. Witczyk rent richting de bal. Witczyk passt de bal met de wreef. Pilarczyk rent richting de bal. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dadej verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Kindel met de inworp. Adelaar geeft de bal voor. Barej krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kindel geeft de bal voor. Bedioğlu met een sublieme pass. Barej probeert de bal met de borst te controleren. Barej draait met de bal, schiet en ... Bień maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Toruń - The Noyes 0:1

27e minuut.
Lawless speelt de bal door. Barej rent richting de bal. Drozda verovert de bal door een tackle van achteren. Adelaar verovert de bal door een tackle van achteren. Adelaar schiet op doel. Bień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Toruń - The Noyes 0:2

33e minuut.
Tinembart kopt de bal weg. Adelaar is nu in balbezit. Urbanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Urbanowski passt de bal in één keer door. Tătărescu probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Szili passt de bal met de wreef. Kindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindel passt de bal in één keer door. Barej is nu in balbezit. Barej haalt uit met een fantastische trap. Bień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

40e minuut.
Tătărescu heeft problemen om de bal te vangen. Bedioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedioğlu passt de bal in één keer door. Barej is nu in balbezit. Barej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tătărescu onderschept slim de pass. Tătărescu geeft de bal voor. Witczyk rent richting de bal. Witczyk schiet op doel. Morozov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Toruń 66%, The Noyes 34%.
Start Toruń - The Noyes 0:2

46e minuut.
Sikimić komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kindel is nu in balbezit. Kindel heeft problemen om de bal te vangen. Kindel passt de bal in één keer door. Adelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelaar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Saar speelt de bal door. Daar is Szili, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szili met een sublieme pass. Adelaar rent richting de bal. Adelaar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Start Toruń - The Noyes 0:3

60e minuut.
Inworp. Bedioğlu met de inworp. Jurczyński rent richting de bal. Adelaar onderschept slim de pass. Adelaar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Oryszczak met een sublieme pass. Urbanowski kan de bal niet met de borst controleren. Adelaar rent richting de bal. Adelaar draait met de bal, schiet en ... Bień probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Piwko geeft een hoge lob. Kindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindel probeert naar een medespeler te passen. Adelaar is nu in balbezit. Adelaar geeft een lange en hoge pass. Paal!

68e minuut.
Tătărescu geeft een hoge lob. Piwko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless speelt de bal door. Kindel rent richting de bal. Kindel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Doeltrap. Bosschart komt het veld opgelopen. Žádný komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Szili onderschept slim de pass. Szili geeft de bal voor. Kindel is nu in balbezit. Kindel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Jurczyński met een sublieme pass. Daar is Tătărescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosschart onderschept slim de pass. Bosschart geeft een lange en hoge pass. Žádný springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Bedioğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Žádný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drozda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Žádný is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Adelaar neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Jurczyński heeft problemen om de bal te vangen. Bedioğlu rent richting de bal. Bedioğlu haalt uit met een fantastische trap. Bień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Toruń - The Noyes 0:4

88e minuut.
Bień probeert naar een medespeler te passen. Lawless kopt de bal weg. Daar is Žádný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelaar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Toruń 82%, The Noyes 18%.
Start Toruń - The Noyes 0:4