Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Noyes Start Toruń
Normal Tactiek 4*4*2
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
21 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 27.7
solide Schieten zwak
uitstekend Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


16e minuut.
Pereiro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kindel de bal. Kindel speelt de bal door. Žádný is nu in balbezit. Žádný schiet op doel. Różański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Kindel controleert de bal met de borst. Kindel geeft een hoge lob. Piekarek controleert de bal met de borst. Adelaar rent richting de bal. Adelaar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Koniarek geeft een hoge lob. Pereiro kopt de bal weg. Adelaar is nu in balbezit. Žádný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný schiet op doel. Różański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Lawless speelt de bal door. Újhelyi rent richting de bal. Jurczyński rent richting de bal. Újhelyi verovert de bal door een tackle van achteren. Újhelyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Adelaar rent richting de bal. Adelaar passt de bal in één keer door. Žádný is nu in balbezit. Žádný draait met de bal, schiet en ... Koniarek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kindel is nu in balbezit. Kindel met een sublieme pass. Adelaar is nu in balbezit. Adelaar haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Koniarek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Start Toruń 1:0

40e minuut.
Dadej rent richting de bal. Dadej geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kindel met een snelle inworp. Žádný geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Noyes 31%, Start Toruń 69%.
The Noyes - Start Toruń 1:0

46e minuut.
Frattoli komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Koniarek probeert naar een medespeler te passen. Bosschart geeft de bal voor. Klungelig pakt Koniarek de bal. Žádný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Kolařík geeft een hoge lob. Pereiro geeft een lange en hoge pass. Adelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný rent richting de bal. Žádný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi geeft de bal voor. Daar is Adelaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žádný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Letellier komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Tătărescu controleert de bal met de borst. Bosschart is nu in balbezit. Bosschart speelt de bal door. Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi geeft een lange en hoge pass. Różański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Letellier rent richting de bal. Letellier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Start Toruń 2:0

64e minuut.
Kolařík probeert naar een medespeler te passen. Tinembart is nu in balbezit. Tătărescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tinembart wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tinembart met een snelle inworp. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi geeft een lange en hoge pass. Letellier springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Start Toruń 3:0

67e minuut.
Žádný geeft een hoge lob. Kindel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Letellier de bal. Žádný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dadej geeft een hoge lob. Inworp. Pereiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Kindel de bal. Kindel geeft een lange en hoge pass. Różański bokst de bal weg. Piekarek rent richting de bal. Piekarek geeft een hoge lob. Kindel kopt de bal weg. Lawless geeft een lange en hoge pass. Letellier krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Start Toruń 4:0

72e minuut.
Lawless passt de bal zonder na te denken. Bosschart speelt de bal door. Letellier rent richting de bal. Letellier draait met de bal, schiet en ... Różański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Újhelyi passt de bal met de wreef. Kindel geeft een lange en hoge pass. Letellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letellier haalt uit met een fantastische trap. Różański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Start Toruń 5:0

75e minuut.
Pilarczyk rent richting de bal. Žádný onderschept slim de pass. Žádný geeft een hoge lob. Letellier rent richting de bal. Letellier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Kindel probeert naar een medespeler te passen. Koniarek rent richting de bal. Letellier onderschept slim de pass. Letellier schiet op doel. Różański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Start Toruń 6:0

84e minuut.
Jurczyński geeft de bal voor. Lawless is nu in balbezit. Lawless geeft de bal voor. Letellier rent richting de bal. Letellier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Start Toruń 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Noyes 29%, Start Toruń 71%.
The Noyes - Start Toruń 7:0