Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelikany MKS Tobartus Wołucza
geniu Tactiek 4-4-2
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
31 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 29.2
zeer goed Schieten matig
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen zwak


2e minuut.
Wardziński passt de bal zonder na te denken. Tafuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafuri passt de bal met de wreef. Mony heeft problemen om de bal te vangen. Mony draait met de bal, schiet en ... Ćwik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nemcov heeft problemen om de bal te vangen. Ceccon verovert de bal door een tackle van achteren. Ceccon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - MKS Tobartus Wołucza 1:0

4e minuut.
Tafuri passt de bal in één keer door. Wardziński rent richting de bal. Wardziński geeft de bal voor. Mony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - MKS Tobartus Wołucza 2:0

9e minuut.
Daar is Łatka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łatka geeft een lange en hoge pass. Ceccon probeert de bal met de borst te controleren. Ceccon schiet op doel. Ćwik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - MKS Tobartus Wołucza 3:0

11e minuut.
Howell geeft een lange en hoge pass. Ordak kan de bal niet met de borst controleren. Ceccon is nu in balbezit. Ceccon draait met de bal, schiet en ... Ćwik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Lütsepp kopt de bal weg. Łatka rent richting de bal. Łatka passt de bal met de wreef. Daar is Ceccon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Mombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Mombelli geeft een lange en hoge pass. Daar is Nemcov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccon is nu in balbezit. Ceccon schiet op doel. Ćwik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - MKS Tobartus Wołucza 4:0

29e minuut.
Howell speelt de bal door. Larrea heeft problemen om de bal te vangen. Wardziński met een sublieme pass. Ceccon is nu in balbezit. Ceccon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - MKS Tobartus Wołucza 5:0

36e minuut.
Howell is nu in balbezit. Howell passt de bal zonder na te denken. Ceccon met een sublieme pass. Mony is nu in balbezit. Mony schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Howell met een sublieme pass. Łatka rent richting de bal. Łatka met een sublieme pass. Mony heeft problemen om de bal te vangen. Mony haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Gromada kopt de bal weg. Howell is nu in balbezit. Howell passt de bal in één keer door. Ceccon rent richting de bal. Ceccon schiet op doel. Ćwik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Mony rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - MKS Tobartus Wołucza 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany 36%, MKS Tobartus Wołucza 64%.
Pelikany - MKS Tobartus Wołucza 6:0

52e minuut.
Mustang bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustang geeft de bal voor. Dean rent richting de bal. Dean passt de bal met de wreef. Howell geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Howell passt de bal zonder na te denken. Łatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Varner de bal onder controle te krijgen. Ćwik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - MKS Tobartus Wołucza 7:0

66e minuut.
Nemcov geeft een hoge lob. Inworp. Howell zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wardziński geeft de bal voor. Mony maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Mony passt de bal met de wreef. Nemcov rent richting de bal. Met opzet legt Ceccon zijn tegenspeler op de grond. Ceccon krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Varner trapt de bal weg van het doel. Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell passt de bal in één keer door. Mony is nu in balbezit. Mony schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nemcov met een harde bal richting middenveld. Howell rent richting de bal. Howell passt de bal in één keer door. Ceccon rent richting de bal. Ceccon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany 31%, MKS Tobartus Wołucza 69%.
Pelikany - MKS Tobartus Wołucza 7:0