Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ziółko Amsterdam Start Toruń
Maja Tactiek 4*4*2
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
31 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 31.6
uitmuntend Schieten zwak
zeer goed Passen matig
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Moszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Moszczyński geeft de bal voor. Gausí kopt de bal weg. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... Bień bokst de bal weg.

4e minuut.
Toglja onderschept slim de pass. Toglja probeert de bal met de borst te controleren. Toglja speelt de bal door. Gausí is nu in balbezit. Gausí schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Dadej rent richting de bal. Toglja bereikt de bal nog maar net als eerste. Toglja geeft de bal voor. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... Bień bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cuciniello geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fernández Trelles kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dadej de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Toglja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gausí rent richting de bal. Gausí schiet op doel. Paal! Bień bokst de bal weg.

15e minuut.
Urbanowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rorat. Urbanowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urbanowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sălăjean heeft problemen om de bal te vangen. Witczyk onderschept slim de pass. Witczyk haalt uit met een fantastische trap. Arizala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pešterac rent richting de bal. Pešterac geeft een lange en hoge pass. Toglja probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gausí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gausí schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rorat passt de bal met de wreef. Toglja speelt de bal door. Piekarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí verovert de bal door een tackle van achteren. Gausí draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Toglja verovert de bal door een tackle van achteren. Toglja passt de bal zonder na te denken. Cuciniello speelt de bal door. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - Start Toruń 1:0

20e minuut.
Gausí probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles speelt de bal door. Rorat rent richting de bal. Rorat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Rorat rent richting de bal. Rorat geeft de bal voor. Dadej kan de bal niet met de borst controleren. Gausí is nu in balbezit. Gausí schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dadej kopt de bal weg. Moszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszczyński probeert naar een medespeler te passen. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Van Dyck is nu in balbezit. Van Dyck geeft een hoge lob. Gausí kopt de bal weg. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - Start Toruń 2:0

31e minuut.
Oryszczak is nu in balbezit. Gausí verovert de bal door een tackle van achteren. Toglja bereikt de bal nog maar net als eerste. Toglja geeft de bal voor. Gausí krijgt zijn hoofd ertegen. Bień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - Start Toruń 3:0

32e minuut.
Kolařík passt de bal in één keer door. Oryszczak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gausí. Gausí krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Urbanowski passt de bal met de wreef. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean geeft een hoge lob. Toglja is nu in balbezit. Toglja geeft een hoge lob. Bień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - Start Toruń 4:0

36e minuut.
Rorat met een sublieme pass. Toglja met een sublieme pass. Gausí is nu in balbezit. Gausí haalt uit met een fantastische trap. Bień werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - Start Toruń 5:0

37e minuut.
Toglja met een sublieme pass. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean geeft een lange en hoge pass. Gausí rent richting de bal. Gausí haalt uit met een fantastische trap. Paal! Fernández Trelles rent richting de bal. Koniarek bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziółko Amsterdam 32%, Start Toruń 68%.
Ziółko Amsterdam - Start Toruń 5:0

46e minuut.
Quercini komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Dadej kopt de bal weg. Inworp. Toglja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pešterac geeft de bal voor. Gausí probeert de bal aan de voet te houden. Dadej verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Daar is Quercini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quercini geeft een hoge lob. Gausí is nu in balbezit. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. Bień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soyer komt het veld opgelopen. Oldoine komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Klungelig pakt Moszczyński de bal. Moszczyński met een sublieme pass. Quercini heeft problemen om de bal te vangen. Quercini geeft de bal voor. Fernández Trelles maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Toglja heeft problemen om de bal te vangen. Toglja geeft een hoge lob. Fernández Trelles springt en kopt de bal. Gausí heeft problemen om de bal te vangen. Gausí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Jurczyński geeft een lange en hoge pass. Zaucha is nu in balbezit. Zaucha geeft een lange en hoge pass. Gausí rent richting de bal. Gausí draait met de bal, schiet en ... Bień bokst de bal weg.

83e minuut.
Toglja geeft een lange en hoge pass. Fernández Trelles heeft problemen om de bal te vangen. Jurczyński rent richting de bal. Fernández Trelles onderschept slim de pass. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Soyer geeft de bal voor. Toglja is nu in balbezit. Toglja probeert naar een medespeler te passen. Gausí is nu in balbezit. Gausí haalt uit met een fantastische trap. Bień probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Toglja geeft een lange en hoge pass. Quercini is nu in balbezit. Quercini passt de bal zonder na te denken. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - Start Toruń 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziółko Amsterdam 31%, Start Toruń 69%.
Ziółko Amsterdam - Start Toruń 6:0