Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Start Toruń Ziółko Amsterdam
4*4*2 Tactiek Maja
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 53.8
weak Schieten outstanding
average Passen very good
average Verdedigen solid


6e minuut.
Van Dyck kopt de bal weg. Klungelig pakt Oryszczak de bal. Moszczyński geeft een lange en hoge pass. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rorat is nu in balbezit. Rorat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Start Toruń - Ziółko Amsterdam 0:1

8e minuut.
Oryszczak rent richting de bal. Kępka verovert de bal door een tackle van achteren. Rępał speelt de bal door. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat schiet op doel. Bień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jurczyński kopt de bal weg. Moszczyński rent richting de bal. Rorat rent richting de bal. Rorat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Start Toruń - Ziółko Amsterdam 0:2

12e minuut.
Moszczyński rent richting de bal. Tătărescu onderschept slim de pass. Tătărescu passt de bal met de wreef. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Sălăjean rent richting de bal. Moszczyński met een sublieme pass. Rępał speelt de bal door. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tătărescu speelt de bal door. Oryszczak is nu in balbezit. Rępał onderschept slim de pass. Rępał geeft een lange en hoge pass. Fernández Trelles springt en kopt de bal. Bień verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Koniarek is nu in balbezit. Koniarek passt de bal met de wreef. Toglja bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Moszczyński is nu in balbezit. Moszczyński geeft een lange en hoge pass. Rorat kopt de bal weg. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Fernández Trelles schiet op doel. Na een snelle pass probeert Koniarek de bal onder controle te krijgen. Toglja is nu in balbezit. Toglja geeft de bal voor. Rorat maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Moszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszczyński passt de bal zonder na te denken. Toglja speelt de bal door. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Bień kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bień niet meer kan verder spelen. Różański komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Toruń 66%, Ziółko Amsterdam 34%.
Start Toruń - Ziółko Amsterdam 0:2

46e minuut.
Pešterac komt het veld opgelopen. Gausí komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Gausí is nu in balbezit. Moszczyński rent richting de bal. Moszczyński geeft de bal voor. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Różański bokst de bal weg.

48e minuut.
Moszczyński speelt de bal door. Daar is Toglja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toglja geeft de bal voor. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Toglja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rępał springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Tătărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Toglja verovert de bal door een tackle van achteren. Toglja geeft de bal voor. Daar is Gausí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gausí schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Gausí is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rępał neemt de hoekschop. Gausí maakt een snoekduik en kopt de bal. Różański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Toruń - Ziółko Amsterdam 0:3

53e minuut.
Sălăjean met een sublieme pass. Rępał heeft problemen om de bal te vangen. Rępał passt de bal in één keer door. Gausí rent richting de bal. Gausí haalt uit met een fantastische trap. Różański bokst de bal weg.

54e minuut.
Inworp. Toglja met een snelle inworp. Moszczyński speelt de bal door. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel. Różański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Toruń - Ziółko Amsterdam 0:4

56e minuut.
Van Dyck kopt de bal weg. Klungelig pakt Tătărescu de bal. Toglja geeft een lange en hoge pass. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Jurczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. Różański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Toruń - Ziółko Amsterdam 0:5

58e minuut.
Moszczyński is nu in balbezit. Moszczyński met een sublieme pass. Toglja speelt de bal door. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Moszczyński kopt de bal weg. Daar is Toglja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toglja met een sublieme pass. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Toruń - Ziółko Amsterdam 0:6

61e minuut.
Zaucha geeft de bal voor. Rępał kopt de bal weg. Kulewski heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Różański trapt de bal weg van het doel. Moszczyński kopt de bal weg. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Toruń - Ziółko Amsterdam 0:7

65e minuut.
Rępał is nu in balbezit. Rępał geeft de bal voor. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel. Różański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tătărescu kopt de bal weg. Zaucha heeft problemen om de bal te vangen. Zaucha geeft de bal voor. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel. Różański bokst de bal weg.

76e minuut.
Urbanowski is nu in balbezit. Sălăjean verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăjean probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sălăjean geeft een hoge lob. Daar is Gausí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gausí passt de bal in één keer door. Rępał rent richting de bal. Rępał geeft een lange en hoge pass. Różański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Toruń - Ziółko Amsterdam 0:8

80e minuut.
Gausí passt de bal in één keer door. Toglja rent richting de bal. Toglja passt de bal met de wreef. Fernández Trelles heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Trelles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Moszczyński passt de bal zonder na te denken. Toglja bereikt de bal nog maar net als eerste. Toglja probeert naar een medespeler te passen. Gausí rent richting de bal. Gausí draait met de bal, schiet en ... Różański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jurczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Koniarek de bal onder controle te krijgen. Różański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles passt de bal zonder na te denken. Toglja speelt de bal door. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piekarek rent richting de bal. Gausí verovert de bal door een tackle van achteren. Gausí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Toruń - Ziółko Amsterdam 0:9

85e minuut.
Fernández Trelles rent richting de bal. Witczyk begaat een overtreding. Fernández Trelles raakt geblesseerd tijdens het duel. Sălăjean zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gausí heeft problemen om de bal te vangen. Gausí schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kępka geeft de bal voor. Klungelig pakt Moszczyński de bal. Moszczyński speelt de bal door. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Toruń 82%, Ziółko Amsterdam 18%.
Start Toruń - Ziółko Amsterdam 0:9