Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelikany CFC REJTANA
geniu Tactiek 2016
59% Balbezit 41%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 24.6
solide Schieten slecht
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen slecht


6e minuut.
Kajdas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Janičkovič komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Wardziński geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Băleanu de bal. Mony rent richting de bal. Mony schiet op doel. Wolle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - CFC REJTANA 1:0

12e minuut.
Batts geeft een hoge lob. Inworp. Wardziński met de inworp. Mony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mony geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Klungelig pakt Pacyna de bal. Coposu is nu in balbezit. Pacyna begaat een overtreding. Pacyna krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Mombelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Howell speelt de bal door. Kopciński met een sublieme pass. Mony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mony draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Coposu de bal onder controle te krijgen. Fierbânţeanu probeert naar een medespeler te passen. Łatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatka schiet op doel. Wolle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - CFC REJTANA 2:0

18e minuut.
Merayo rent richting de bal. Merayo geeft de bal voor. Portuga heeft problemen om de bal te vangen. Mony rent richting de bal. Mony geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mombelli met de inworp. Howell probeert naar een medespeler te passen. Łatka is nu in balbezit. Łatka haalt uit met een fantastische trap. Wolle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - CFC REJTANA 3:0

21e minuut.
Wardziński rent richting de bal. Wardziński geeft een lange en hoge pass. Łatka kopt de bal weg. Mony heeft problemen om de bal te vangen. Mony haalt uit met een fantastische trap. Wolle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Howell bereikt de bal nog maar net als eerste. Howell passt de bal zonder na te denken. Łatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - CFC REJTANA 4:0

23e minuut.
Howell met een sublieme pass. Mony bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Portuga krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Fierbânţeanu rent richting de bal. Fierbânţeanu passt de bal in één keer door. Mony bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatka rent richting de bal. Łatka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Howell geeft de bal voor. Klungelig pakt Merayo de bal. Łatka is nu in balbezit. Łatka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - CFC REJTANA 5:0

26e minuut.
Łatka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Portuga. Łatka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fierbânţeanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mony springt en kopt de bal. Wolle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Łatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatka geeft een lange en hoge pass. Mony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mony schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - CFC REJTANA 6:0

38e minuut.
Mony rent richting de bal. Mony passt de bal met de wreef. Howell probeert naar een medespeler te passen. Łatka is nu in balbezit. Łatka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Batts probeert de bal aan de voet te houden. Janičkovič is nu in balbezit. Met opzet legt Kopciński zijn tegenspeler op de grond. Kopciński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Janičkovič wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Janičkovič kan niet meer verder spelen. Gira komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany 28%, CFC REJTANA 72%.
Pelikany - CFC REJTANA 6:0

48e minuut.
Wardziński is nu in balbezit. Daar is Wardziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wardziński geeft een lange en hoge pass. Łatka maakt een snoekduik en kopt de bal. Wolle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

50e minuut.
Fierbânţeanu geeft een hoge lob. Daar is Merayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mony is nu in balbezit. Mony draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - CFC REJTANA 7:0

52e minuut.
Daar is Gira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Băleanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łatka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fierbânţeanu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wolle bokst de bal weg.

54e minuut.
Howell met een sublieme pass. Bordier rent richting de bal. Bordier met een sublieme pass. Mony rent richting de bal. Mony geeft een hoge lob. Paal! Wolle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Mombelli verovert de bal door een tackle van achteren. Bordier rent richting de bal. Bordier geeft de bal voor. Łatka rent richting de bal. Łatka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mony probeert naar een medespeler te passen. Portuga is nu in balbezit. Howell verovert de bal door een tackle van achteren. Howell geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelikany - CFC REJTANA 8:0

74e minuut.
Daar is Łatka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łatka geeft de bal voor. Daar is Merayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mony is nu in balbezit. Mony draait met de bal, schiet en ... Wolle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Łatka kopt de bal weg. Howell is nu in balbezit. Howell passt de bal in één keer door. Daar is Mony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mony schiet op doel. Wolle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Tafuri met een sublieme pass. Łatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatka speelt de bal door. Mony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mony haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelikany 27%, CFC REJTANA 73%.
Pelikany - CFC REJTANA 8:0