Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFC REJTANA Pelikany
2016 Tactiek geniu
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 45.6
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Łatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatka speelt de bal door. Mony is nu in balbezit. Mony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Pelikany 0:1

3e minuut.
Ceccon met een sublieme pass. Mony rent richting de bal. Mony passt de bal zonder na te denken. Ceccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Łatka geeft een lange en hoge pass. Mony rent richting de bal. García Almendros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mony raakt geblesseerd tijdens het duel. Ceccon legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Pelikany 0:2

10e minuut.
Kajdas geeft een hoge lob. Hoàng Nhân bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhân geeft een hoge lob. Mony rent richting de bal. Mony schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Pelikany 0:3

12e minuut.
Ceccon is nu in balbezit. Łatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatka passt de bal met de wreef. Mony is nu in balbezit. Mony draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Merayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Pelikany 0:4

17e minuut.
Pacyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafuri onderschept slim de pass. Tafuri geeft een hoge lob. Daar is García Almendros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopciński geeft de bal voor. Gira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Ceccon passt de bal met de wreef. Łatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatka passt de bal met de wreef. Mony rent richting de bal. Mony schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Wardziński geeft een lange en hoge pass. Ceccon kopt de bal weg. Mony rent richting de bal. Mony draait met de bal, schiet en ... Gira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Pelikany 0:5

25e minuut.
Mony rent richting de bal. Mony passt de bal met de wreef. Kopciński speelt de bal door. Ceccon is nu in balbezit. Ceccon schiet op doel. Gira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Łatka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kopciński de bal. Aurrekoetxea rent richting de bal. Mombelli onderschept slim de pass. Mombelli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gira met een sublieme pass. Howell probeert naar een medespeler te passen. Kopciński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Tafuri probeert naar een medespeler te passen. Wardziński geeft een hoge lob. Mony is nu in balbezit. Mony geeft een hoge lob. Ceccon springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Pelikany 0:6

44e minuut.
Howell probeert naar een medespeler te passen. Daar is Łatka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łatka geeft een lange en hoge pass. Mony bereikt de bal nog maar net als eerste. Mony schiet op doel. Gira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ceccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFC REJTANA 76%, Pelikany 24%.
CFC REJTANA - Pelikany 0:6

61e minuut.
Janičkovič is nu in balbezit. Łatka rent richting de bal. Łatka passt de bal zonder na te denken. Mony is nu in balbezit. Mony haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wardziński met een sublieme pass. Łatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatka passt de bal met de wreef. Mony is nu in balbezit. Mony draait met de bal, schiet en ... Gira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Pelikany 0:7

79e minuut.
Mombelli rent richting de bal. Mombelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Merayo de bal. Mony is nu in balbezit. Mony schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Muschinka rent richting de bal. Hoàng Nhân geeft de bal voor. Ceccon is nu in balbezit. Daar is Ceccon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccon draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Kajdas de bal. Ceccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccon passt de bal zonder na te denken. Mony rent richting de bal. Mony schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Muschinka heeft problemen om de bal te vangen. Howell speelt de bal door. Łatka speelt de bal door. Mony is nu in balbezit. Mony schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Pelikany 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFC REJTANA 68%, Pelikany 32%.
CFC REJTANA - Pelikany 0:8