Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Tobartus Wołucza Ziółko Amsterdam
4-4-2 Tactiek Maja
47% Balbezit 53%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 39
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 54.3
matig Schieten uitmuntend
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Larrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuciniello verovert de bal door een tackle van achteren. Cuciniello passt de bal zonder na te denken. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí draait met de bal, schiet en ... Ćwik bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - Ziółko Amsterdam 0:1

4e minuut.
Rorat is nu in balbezit. Rorat met een sublieme pass. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - Ziółko Amsterdam 0:2

8e minuut.
Rorat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ordak. Rorat is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moszczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... Ćwik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Toglja met een sublieme pass. Daar is Gausí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gausí geeft een lange en hoge pass. Daar is Fernández Trelles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Moszczyński rent richting de bal. Moszczyński met een sublieme pass. Cuciniello geeft de bal voor. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Gromada probeert de bal met de borst te controleren. Rorat geeft een hoge lob. Daar is Nemcov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Klungelig pakt Cuciniello de bal. Cuciniello probeert naar een medespeler te passen. Toglja probeert naar een medespeler te passen. Gausí heeft problemen om de bal te vangen. Gausí schiet op doel. Ćwik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Cuciniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuciniello speelt de bal door. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - Ziółko Amsterdam 0:3

28e minuut.
Sinicki rent richting de bal. Rorat verovert de bal door een tackle van achteren. Vinský begaat een overtreding. Vinský krijgt een gele kaart. Rorat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moszczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gausí springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rorat rent richting de bal. Gausí rent richting de bal. Gausí draait met de bal, schiet en ... Nemcov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - Ziółko Amsterdam 0:4

36e minuut.
Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordak geeft een hoge lob. Cuciniello speelt de bal door. Klungelig pakt Fernández Trelles de bal. Fernández Trelles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - Ziółko Amsterdam 0:5

40e minuut.
Gromada speelt de bal door. Cuciniello rent richting de bal. Met opzet legt Larrea zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Larrea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Larrea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

41e minuut.
Gausí draait met de bal, schiet en ... Varner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Toglja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Fernández Trelles de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Gausí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rorat is nu in balbezit. Rorat passt de bal met de wreef. Cuciniello geeft een lange en hoge pass. Fernández Trelles maakt een snoekduik en kopt de bal. Ćwik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Moszczyński kopt de bal weg. Cuciniello rent richting de bal. Cuciniello passt de bal met de wreef. Daar is Gausí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gausí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - Ziółko Amsterdam 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Tobartus Wołucza 73%, Ziółko Amsterdam 27%.
MKS Tobartus Wołucza - Ziółko Amsterdam 0:6

46e minuut.
Fernández Trelles passt de bal met de wreef. Cuciniello rent richting de bal. Cuciniello geeft de bal voor. Gausí rent richting de bal. Gausí draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nemcov kopt de bal weg. Cuciniello speelt de bal door. Daar is Fernández Trelles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... Ćwik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles geeft de bal voor. Gausí is nu in balbezit. Gausí schiet op doel. Na een snelle pass probeert Varner de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - Ziółko Amsterdam 0:7

52e minuut.
Ordak met een sublieme pass. Toglja rent richting de bal. Toglja speelt de bal door. Gausí is nu in balbezit. Gausí draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Ćwik speelt de bal door. Rorat kopt de bal weg. Daar is Gausí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gausí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - Ziółko Amsterdam 0:8

61e minuut.
Forget bereikt de bal nog maar net als eerste. Forget geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toglja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rorat geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Nemcov heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - Ziółko Amsterdam 0:9

62e minuut.
Toglja probeert de bal aan de voet te houden. Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Toglja onderschept slim de pass. Toglja geeft een lange en hoge pass. Fernández Trelles maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - Ziółko Amsterdam 0:10

68e minuut.
Forget bereikt de bal nog maar net als eerste. Toglja verovert de bal door een tackle van achteren. Toglja speelt de bal door. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Forget bereikt de bal nog maar net als eerste. Toglja geeft de bal voor. Forget probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gausí is nu in balbezit. Gausí haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat passt de bal met de wreef. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí haalt uit met een fantastische trap. Ćwik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Varner onderschept slim de pass. Rorat verovert de bal door een tackle van achteren. Rorat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - Ziółko Amsterdam 0:11

79e minuut.
Gromada probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Toglja rent richting de bal. Toglja passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fernández Trelles de bal. Fernández Trelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - Ziółko Amsterdam 0:12

80e minuut.
Forget geeft een lange en hoge pass. Inworp. Toglja met een snelle inworp. Rorat is nu in balbezit. Rorat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ćwik bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Moszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat is nu in balbezit. Rorat passt de bal met de wreef. Gausí is nu in balbezit. Gausí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dean kopt de bal weg. Rorat heeft problemen om de bal te vangen. Rorat speelt de bal door. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. Ćwik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles schiet op doel. Ćwik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - Ziółko Amsterdam 0:13

86e minuut.
Toglja bereikt de bal nog maar net als eerste. Toglja speelt de bal door. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Nemcov de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Tobartus Wołucza 73%, Ziółko Amsterdam 27%.
MKS Tobartus Wołucza - Ziółko Amsterdam 0:13