Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ziółko Amsterdam MKS Tobartus Wołucza
Maja Tactiek 4-4-2
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
42 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 31.5
uitmuntend Schieten matig
zeer goed Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


8e minuut.
Dean rent richting de bal. Rorat verovert de bal door een tackle van achteren. Rorat met een sublieme pass. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - MKS Tobartus Wołucza 1:0

10e minuut.
Rorat speelt de bal door. Cuciniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuciniello passt de bal zonder na te denken. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Ćwik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Van Dyck passt de bal in één keer door. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles passt de bal in één keer door. Daar is Gausí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gausí haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Cuciniello verovert de bal door een tackle van achteren. Rorat rent richting de bal. Rorat passt de bal met de wreef. Gausí heeft problemen om de bal te vangen. Gausí schiet op doel. Ćwik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Moszczyński passt de bal zonder na te denken. Cuciniello is nu in balbezit. Cuciniello passt de bal zonder na te denken. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel. Ćwik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gausí is nu in balbezit. Ćwik speelt de bal door. Toglja geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - MKS Tobartus Wołucza 2:0

19e minuut.
Moszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Moszczyński passt de bal met de wreef. Cuciniello rent richting de bal. Rorat rent richting de bal. Rorat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Fernández Trelles rent richting de bal. Ordak is nu in balbezit. Ordak geeft een lange en hoge pass. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ćwik niet meer kan verder spelen. Tercero komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Moszczyński onderschept slim de pass. Moszczyński passt de bal met de wreef. Toglja probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - MKS Tobartus Wołucza 3:0

28e minuut.
Cuciniello onderschept slim de pass. Cuciniello geeft de bal voor. Nemcov heeft problemen om de bal te vangen. Gausí is nu in balbezit. Gausí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - MKS Tobartus Wołucza 4:0

30e minuut.
Toglja met een sublieme pass. Fernández Trelles heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ordak. Ordak krijgt een gele kaart. Fernández Trelles raakt geblesseerd tijdens het duel. Rorat zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fernández Trelles krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean verovert de bal door een tackle van achteren. Sălăjean geeft de bal voor. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Vinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat onderschept slim de pass. Rorat passt de bal zonder na te denken. Fernández Trelles heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Trelles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Cuciniello is nu in balbezit. Cuciniello passt de bal in één keer door. Nemcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Moszczyński geeft de bal voor. Nemcov heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Tercero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - MKS Tobartus Wołucza 5:0

44e minuut.
Inworp. Toglja met een snelle inworp. Rorat is nu in balbezit. Gausí is nu in balbezit. Gausí draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Inworp. Cuciniello met de inworp. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat geeft een lange en hoge pass. Toglja springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziółko Amsterdam 22%, MKS Tobartus Wołucza 78%.
Ziółko Amsterdam - MKS Tobartus Wołucza 5:0

46e minuut.
Sánchez komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Daar is Gausí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gausí passt de bal in één keer door. Rorat probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles probeert de bal met de borst te controleren. Fernández Trelles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cuciniello rent richting de bal. Cuciniello geeft een lange en hoge pass. Gausí rent richting de bal. Gausí schiet op doel. Varner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ordak met een sublieme pass. Moszczyński rent richting de bal. Barrero Barrero maakt een afschuwelijke overtreding. Barrero Barrero krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Moszczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moszczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fernández Trelles kopt de bal weg. Gausí rent richting de bal. Gausí haalt uit met een fantastische trap. Tercero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - MKS Tobartus Wołucza 6:0

58e minuut.
Pešterac rent richting de bal. Pešterac geeft de bal voor. Gausí is nu in balbezit. Gausí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - MKS Tobartus Wołucza 7:0

59e minuut.
Lütsepp passt de bal in één keer door. Ordak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Varner de bal. Gausí rent richting de bal. Gausí haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - MKS Tobartus Wołucza 8:0

60e minuut.
Oldoine komt het veld opgelopen. Soyer komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Forget rent richting de bal. Toglja verovert de bal door een tackle van achteren. Toglja passt de bal met de wreef. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Oldoine kopt de bal weg. Cuciniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuciniello passt de bal zonder na te denken. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tercero met een harde bal richting middenveld. Oldoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Oldoine geeft een lange en hoge pass. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. Tercero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Forget probeert naar een medespeler te passen. Cuciniello met een sublieme pass. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - MKS Tobartus Wołucza 9:0

70e minuut.
Fernández Trelles geeft de bal voor. Forget heeft problemen om de bal te vangen. Toglja schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Toglja krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Fernández Trelles is nu in balbezit. Gausí is nu in balbezit. Gausí schiet op doel. Varner probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Moszczyński kopt de bal weg. Daar is Gromada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toglja is nu in balbezit. Toglja geeft een hoge lob. Fernández Trelles springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Moszczyński speelt de bal door. Soyer is nu in balbezit. Soyer geeft een lange en hoge pass. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pešterac geeft een lange en hoge pass. Toglja probeert naar een medespeler te passen. Daar is Varner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gausí rent richting de bal. Gausí draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - MKS Tobartus Wołucza 10:0

78e minuut.
Ordak met een sublieme pass. Daar is Toglja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toglja probeert naar een medespeler te passen. Gausí is nu in balbezit. Gausí draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tercero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Pešterac speelt de bal door. Toglja rent richting de bal. Toglja probeert naar een medespeler te passen. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí haalt uit met een fantastische trap. Tercero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Moszczyński met een snelle inworp. Cuciniello is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dean. Cuciniello raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cuciniello kan niet meer verder spelen.

87e minuut.
Vinský kopt de bal weg. Toglja rent richting de bal. Toglja passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gausí de bal. Gausí draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziółko Amsterdam 18%, MKS Tobartus Wołucza 82%.
Ziółko Amsterdam - MKS Tobartus Wołucza 10:0