Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Noyes CFC REJTANA
Normal Tactiek 2016
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
27 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.2 gemiddelde waardering 24.8
zeer goed Schieten slecht
uitstekend Passen matig
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Tinembart rent richting de bal. Muschinka is nu in balbezit. Muschinka probeert naar een medespeler te passen. Szász is nu in balbezit. Szász haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Adelaar passt de bal met de wreef. Žádný probeert de bal aan de voet te houden. Újhelyi met een sublieme pass. Žádný is nu in balbezit. Žádný draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Aurrekoetxea is nu in balbezit. Lawless onderschept slim de pass. Lawless met een sublieme pass. Adelaar is nu in balbezit. Adelaar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Adelaar verovert de bal door een tackle van achteren. Adelaar passt de bal zonder na te denken. Bosschart met een sublieme pass. Adelaar rent richting de bal. Adelaar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Merayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Merayo geeft een hoge lob. Kindel kopt de bal weg. Adelaar rent richting de bal. Adelaar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Tinembart rent richting de bal. Tinembart geeft een lange en hoge pass. García Almendros bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelaar verovert de bal door een tackle van achteren. Adelaar haalt uit met een fantastische trap. Janičkovič bokst de bal weg.

36e minuut.
Újhelyi met de inworp. Žádný rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Portuga ... Strafschop! Portuga krijgt een gele kaart. Žádný is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Portuga probeert naar een medespeler te passen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Adelaar neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - CFC REJTANA 1:0

37e minuut.
Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi met een sublieme pass. Adelaar rent richting de bal. Adelaar schiet op doel. Merayo probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Žádný is nu in balbezit. Žádný passt de bal in één keer door. Adelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelaar haalt uit met een fantastische trap. Janičkovič probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Noyes 26%, CFC REJTANA 74%.
The Noyes - CFC REJTANA 1:0

49e minuut.
Újhelyi is nu in balbezit. Újhelyi passt de bal met de wreef. Žádný is nu in balbezit. Adelaar rent richting de bal. Adelaar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Tinembart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinembart geeft een hoge lob. Žádný is nu in balbezit. Žádný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - CFC REJTANA 2:0

55e minuut.
Bosschart rent richting de bal. Bosschart passt de bal zonder na te denken. Adelaar rent richting de bal. Adelaar draait met de bal, schiet en ... Janičkovič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - CFC REJTANA 3:0

60e minuut.
Tinembart rent richting de bal. Tinembart geeft de bal voor. Klungelig pakt Băleanu de bal. Adelaar rent richting de bal. Adelaar haalt uit met een fantastische trap. Janičkovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Újhelyi neemt de hoekschop. Adelaar krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Žádný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný schiet op doel. Muschinka heeft problemen om de bal te vangen. Žádný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - CFC REJTANA 4:0

80e minuut.
Kindel is nu in balbezit. Kindel passt de bal in één keer door. Adelaar is nu in balbezit. Žádný rent richting de bal. Žádný draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - CFC REJTANA 5:0

82e minuut.
Lawless rent richting de bal. Lawless passt de bal in één keer door. Kindel is nu in balbezit. Klungelig pakt Kindel de bal. Kindel geeft de bal voor. Janičkovič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - CFC REJTANA 6:0

87e minuut.
Batts met een sublieme pass. Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless passt de bal in één keer door. Adelaar rent richting de bal. Adelaar haalt uit met een fantastische trap. Janičkovič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Batts geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kindel met de inworp. Žádný rent richting de bal. Žádný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Noyes 34%, CFC REJTANA 66%.
The Noyes - CFC REJTANA 6:0