Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Noyes MKS Tobartus Wołucza
Normal Tactiek 4-4-2
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
45 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.8 gemiddelde waardering 31.2
solid Schieten average
excellent Passen weak
good Verdedigen weak


3e minuut.
Bździądło probeert de bal aan de voet te houden. Dean met een sublieme pass. Žádný speelt de bal door. Letellier is nu in balbezit. Letellier draait met de bal, schiet en ... Ćwik bokst de bal weg. Varner bereikt de bal nog maar net als eerste. Varner geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bedioğlu neemt de hoekschop. Letellier maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Ordak onderschept slim de pass. Ordak geeft een lange en hoge pass. Szili geeft een hoge lob. Letellier is nu in balbezit. Letellier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Barrero Barrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrero Barrero passt de bal met de wreef. Lütsepp is nu in balbezit. Lütsepp draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szili de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - MKS Tobartus Wołucza 0:1

17e minuut.
Barrero Barrero rent richting de bal. Bździądło onderschept slim de pass. Bździądło met een sublieme pass. Letellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letellier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Varner onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bedioğlu zal de hoekschop nemen. Letellier krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Noyes - MKS Tobartus Wołucza 1:1

23e minuut.
Gromada kopt de bal weg. Daar is Dahmani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordak rent richting de bal. Letellier onderschept slim de pass. Letellier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Sinicki is nu in balbezit. Bosschart verovert de bal door een tackle van achteren. Bosschart geeft de bal voor. Letellier is nu in balbezit. Letellier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Letellier verovert de bal door een tackle van achteren. Letellier passt de bal in één keer door. Žádný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - MKS Tobartus Wołucza 2:1

36e minuut.
Ordak met een sublieme pass. Bździądło rent richting de bal. Bździądło met een sublieme pass. Letellier rent richting de bal. Letellier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Barrero Barrero speelt de bal door. Bosschart bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosschart passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Žádný de bal. Žádný schiet op doel. Ćwik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - MKS Tobartus Wołucza 3:1

40e minuut.
Letellier draait met de bal, schiet en ... Bosschart heeft problemen om de bal te vangen. Bosschart passt de bal met de wreef. Žádný rent richting de bal. Žádný schiet op doel. Ćwik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - MKS Tobartus Wołucza 4:1

43e minuut.
Bosschart speelt de bal door. Bździądło rent richting de bal. Bździądło passt de bal met de wreef. Letellier is nu in balbezit. Letellier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Varner met een harde bal richting middenveld. Lawless kan de bal niet met de borst controleren. Gromada begaat een overtreding. Gromada krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Noyes 23%, MKS Tobartus Wołucza 77%.
The Noyes - MKS Tobartus Wołucza 4:1

51e minuut.
Bosschart onderschept slim de pass. Bosschart passt de bal zonder na te denken. Lawless speelt de bal door. Letellier heeft problemen om de bal te vangen. Letellier draait met de bal, schiet en ... Ćwik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ćwik trapt de bal weg. Bosschart kopt de bal weg. Letellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letellier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Ćwik trapt de bal weg van het doel. Bosschart bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosschart passt de bal in één keer door. Žádný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný schiet op doel. Ćwik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Letellier is nu in balbezit. Varner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Letellier is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Letellier neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat. Žádný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Žádný rent richting de bal. Žádný geeft een hoge lob. Bedioğlu met een sublieme pass. Daar is Letellier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Letellier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - MKS Tobartus Wołucza 5:1

58e minuut.
Letellier passt de bal met de wreef. Lawless probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Žádný de bal. Žádný schiet op doel. Ćwik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - MKS Tobartus Wołucza 6:1

67e minuut.
Lawless met een sublieme pass. Letellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letellier probeert naar een medespeler te passen. Žádný is nu in balbezit. Žádný draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Žádný met een sublieme pass. Bosschart bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosschart geeft de bal voor. Letellier heeft problemen om de bal te vangen. Letellier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nemcov trapt de bal weg. Lawless speelt de bal door. Letellier is nu in balbezit. Letellier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - MKS Tobartus Wołucza 7:1

78e minuut.
Ordak rent richting de bal. Ordak passt de bal in één keer door. Letellier rent richting de bal. Letellier draait met de bal, schiet en ... Ćwik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - MKS Tobartus Wołucza 8:1

83e minuut.
Daar is Letellier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nemcov rent richting de bal. Letellier rent richting de bal. Letellier draait met de bal, schiet en ... Varner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bździądło geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Letellier springt en kopt de bal. Ćwik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Tinembart kopt de bal weg. Daar is Žádný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordak is nu in balbezit. Žádný onderschept slim de pass. Žádný draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ćwik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Noyes 18%, MKS Tobartus Wołucza 82%.
The Noyes - MKS Tobartus Wołucza 8:1