Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Tobartus Wołucza The Noyes
4-4-2 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.3 gemiddelde waardering 50.3
matig Schieten zeer goed
zwak Passen uitstekend
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Pereiro rent richting de bal. Gromada verovert de bal door een tackle van achteren. Gromada probeert naar een medespeler te passen. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - The Noyes 1:0

5e minuut.
Pereiro onderschept slim de pass. Lawless heeft problemen om de bal te vangen. Lawless speelt de bal door. Žádný rent richting de bal. Žádný draait met de bal, schiet en ... Paal! Ćwik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Tobartus Wołucza - The Noyes 1:1

11e minuut.
Gromada kopt de bal weg. Klungelig pakt Bosschart de bal. Bosschart geeft de bal voor. Adelaar controleert de bal met de borst. Adelaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - The Noyes 1:2

16e minuut.
Daar is Forget, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adelaar kopt de bal weg. Žádný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný draait met de bal, schiet en ... Ćwik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Adelaar rent richting de bal. Žádný bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelaar is nu in balbezit. Žádný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Pereiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereiro speelt de bal door. Adelaar rent richting de bal. Adelaar schiet op doel. Varner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bedioğlu neemt de hoekschop. Adelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelaar draait met de bal, schiet en ... Nemcov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Žádný rent richting de bal. Žádný geeft de bal voor. Lawless met een sublieme pass. Adelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelaar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bedioğlu met een sublieme pass. Adelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Varner rent richting de bal. Adelaar onderschept slim de pass. Adelaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - The Noyes 1:3

36e minuut.
Fehlmann neemt de hoekschop. Adelaar heeft problemen om de bal te vangen. Lawless is nu in balbezit. Lawless draait met de bal, schiet en ... Ćwik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - The Noyes 1:4

42e minuut.
Lawless probeert naar een medespeler te passen. Adelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemcov is nu in balbezit. Adelaar verovert de bal door een tackle van achteren. Adelaar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Vinský heeft problemen om de bal te vangen. Ordak speelt de bal door. Forget bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedioğlu onderschept slim de pass. Bedioğlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Tobartus Wołucza 68%, The Noyes 32%.
MKS Tobartus Wołucza - The Noyes 1:4

46e minuut.
Kindel komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Tinembart rent richting de bal. Tinembart geeft een lange en hoge pass. Kindel rent richting de bal. Kindel geeft een hoge lob. Adelaar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - The Noyes 1:5

53e minuut.
Žádný is nu in balbezit. Žádný geeft een lange en hoge pass. Dean bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindel verovert de bal door een tackle van achteren. Kindel geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adelaar heeft problemen om de bal te vangen. Adelaar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - The Noyes 1:6

63e minuut.
Kindel probeert naar een medespeler te passen. Bedioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedioğlu passt de bal met de wreef. Adelaar is nu in balbezit. Adelaar draait met de bal, schiet en ... Ćwik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Larrea speelt de bal door. Adelaar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Varner rent richting de bal. Adelaar onderschept slim de pass. Adelaar haalt uit met een fantastische trap. Ćwik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Gromada is nu in balbezit. Lawless onderschept slim de pass. Lawless geeft een lange en hoge pass. Adelaar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - The Noyes 1:7

70e minuut.
Dean is nu in balbezit. Kindel verovert de bal door een tackle van achteren. Kindel probeert naar een medespeler te passen. Žádný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tinembart verovert de bal door een tackle van achteren. Larrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosschart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Larrea moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Larrea kan niet meer verder spelen. Barrero Barrero komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pereiro geeft de bal voor. Bedioğlu rent richting de bal. Bedioğlu passt de bal met de wreef. Žádný rent richting de bal. Žádný schiet op doel. Ćwik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Lawless bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawless speelt de bal door. Adelaar rent richting de bal. Adelaar draait met de bal, schiet en ... Ćwik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - The Noyes 1:8

84e minuut.
Varner geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bedioğlu met een snelle inworp. Žádný is nu in balbezit. Žádný draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kindel kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Tobartus Wołucza 71%, The Noyes 29%.
MKS Tobartus Wołucza - The Noyes 1:8