Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ziółko Amsterdam CFC REJTANA
Maja Tactiek 2016
60% Balbezit 40%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.6 gemiddelde waardering 27.8
formidabel Schieten slecht
zeer goed Passen zwak
redelijk Verdedigen zwak


1e minuut.
Toglja met een sublieme pass. Rorat heeft problemen om de bal te vangen. Rorat met een sublieme pass. Toglja rent richting de bal. Toglja schiet op doel. Paal!

3e minuut.
Toglja kan de bal niet met de borst controleren. Toglja geeft een lange en hoge pass. Fernández Trelles kopt de bal weg. Gausí is nu in balbezit. Gausí haalt uit met een fantastische trap. Wolle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Rorat is nu in balbezit. Portuga rent richting de bal. Rorat onderschept slim de pass. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - CFC REJTANA 1:0

8e minuut.
Aurrekoetxea probeert de bal met de borst te controleren. Toglja verovert de bal door een tackle van achteren. Toglja speelt de bal door. Klungelig pakt Gausí de bal. Gausí draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Batts geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuciniello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Cuciniello passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Toglja de bal. Toglja met een sublieme pass. Gausí rent richting de bal. Gausí schiet op doel. Wolle bokst de bal weg.

23e minuut.
Daar is Muschinka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rorat rent richting de bal. Rorat passt de bal met de wreef. Gausí is nu in balbezit. Gausí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - CFC REJTANA 2:0

27e minuut.
Klungelig pakt Fernández Trelles de bal. Batts tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fernández Trelles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rorat komt bij de bal en schiet. Wolle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - CFC REJTANA 3:0

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cuciniello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel. Wolle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - CFC REJTANA 4:0

31e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Wolle niet meer kan verder spelen. Gira komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Sălăjean is nu in balbezit. Sălăjean geeft een lange en hoge pass. Cuciniello probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Moszczyński onderschept slim de pass. Toglja met een sublieme pass. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. Gira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - CFC REJTANA 5:0

37e minuut.
Cuciniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuciniello geeft een hoge lob. Toglja kopt de bal weg. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Janičkovič passt de bal in één keer door. Rorat rent richting de bal. Merayo is nu in balbezit. Rorat verovert de bal door een tackle van achteren. Rorat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
García Almendros trapt de bal weg van het doel. Rorat kopt de bal weg. Băleanu heeft problemen om de bal te vangen. Cuciniello rent richting de bal. Cuciniello geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gausí is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - CFC REJTANA 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziółko Amsterdam 26%, CFC REJTANA 74%.
Ziółko Amsterdam - CFC REJTANA 6:0

46e minuut.
Kępka komt het veld opgelopen. Oldoine komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Batts bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles onderschept slim de pass. Fernández Trelles probeert naar een medespeler te passen. Oldoine rent richting de bal. Oldoine geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Van Dyck onderschept slim de pass. Van Dyck met een sublieme pass. Băleanu is nu in balbezit. Fernández Trelles verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Trelles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sánchez komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Klungelig pakt Kępka de bal. Sălăjean bereikt de bal nog maar net als eerste. Sălăjean geeft een lange en hoge pass. Oldoine rent richting de bal. Oldoine geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Moszczyński geeft een hoge lob. Fernández Trelles kopt de bal weg. Gausí is nu in balbezit. Gausí haalt uit met een fantastische trap. Gira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - CFC REJTANA 7:0

70e minuut.
Toglja heeft problemen om de bal te vangen. Toglja speelt de bal door. Daar is Gausí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gausí haalt uit met een fantastische trap. Merayo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... Gira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - CFC REJTANA 8:0

77e minuut.
Băleanu is nu in balbezit. Oldoine onderschept slim de pass. Oldoine passt de bal met de wreef. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gira trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Portuga de bal. Rorat geeft een hoge lob. Gausí is nu in balbezit. Gausí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Moszczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Toglja de bal. Toglja met een sublieme pass. Daar is Gausí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gausí draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Gausí rent richting de bal. Gausí geeft een lange en hoge pass. Gira probeert wanhopig de bal te grijpen. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - CFC REJTANA 9:0

81e minuut.
Daar is Moszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moszczyński passt de bal in één keer door. Oldoine heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - CFC REJTANA 10:0

82e minuut.
Rorat passt de bal met de wreef. Oldoine is nu in balbezit. Oldoine passt de bal zonder na te denken. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - CFC REJTANA 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziółko Amsterdam 21%, CFC REJTANA 79%.
Ziółko Amsterdam - CFC REJTANA 11:0