Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFC REJTANA Ziółko Amsterdam
2016 Tactiek Maja
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.6 gemiddelde waardering 48.4
unsatisfactory Schieten outstanding
average Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Toglja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rorat is nu in balbezit. Rorat probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... Janičkovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Rorat heeft problemen om de bal te vangen. Rorat speelt de bal door. Toglja is nu in balbezit. Toglja geeft een lange en hoge pass. Fernández Trelles maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Ziółko Amsterdam 0:1

8e minuut.
Batts geeft een hoge lob. Toglja kopt de bal weg. Gausí is nu in balbezit. Klungelig pakt Gausí de bal. Gausí draait met de bal, schiet en ... Janičkovič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Cuciniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuciniello speelt de bal door. Gausí is nu in balbezit. Gausí schiet op doel. Janičkovič maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Ziółko Amsterdam 0:2

12e minuut.
Batts geeft een lange en hoge pass. Van Dyck bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Dyck geeft de bal voor. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Moszczyński speelt de bal door. Toglja rent richting de bal. Toglja speelt de bal door. Gausí is nu in balbezit. Gausí draait met de bal, schiet en ... Janičkovič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Gausí krijgt zijn hoofd ertegen. Batts rent richting de bal. Cuciniello onderschept slim de pass. Cuciniello draait met de bal, schiet en ... Janičkovič probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Ziółko Amsterdam 0:3

18e minuut.
Kajdas passt de bal zonder na te denken. Van Dyck geeft een lange en hoge pass. García Almendros rent richting de bal. Gausí verovert de bal door een tackle van achteren. Gausí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Ziółko Amsterdam 0:4

22e minuut.
Zaucha rent richting de bal. Zaucha geeft de bal voor. Cuciniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuciniello geeft de bal voor. Fernández Trelles springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Janičkovič met een sublieme pass. Daar is Portuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rorat is nu in balbezit. Rorat geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Pešterac geeft een hoge lob. Toglja kopt de bal weg. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí draait met de bal, schiet en ... Janičkovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zaucha geeft een hoge lob. Cuciniello is nu in balbezit. Cuciniello probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pacyna is nu in balbezit. Zaucha verovert de bal door een tackle van achteren. Zaucha geeft een hoge lob. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toglja met de inworp. Rorat rent richting de bal. Gausí rent richting de bal. Gausí schiet op doel. Janičkovič bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Toglja geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Fernández Trelles krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Băleanu heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles passt de bal zonder na te denken. Gausí rent richting de bal. Gausí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Ziółko Amsterdam 0:5

43e minuut.
García Almendros controleert de bal met de borst. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí passt de bal zonder na te denken. Fernández Trelles bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Trelles schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFC REJTANA 71%, Ziółko Amsterdam 29%.
CFC REJTANA - Ziółko Amsterdam 0:5

46e minuut.
Soyer komt het veld opgelopen. Sánchez komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Portuga is nu in balbezit. Rorat verovert de bal door een tackle van achteren. Rorat passt de bal met de wreef. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Ziółko Amsterdam 0:6

51e minuut.
Moszczyński passt de bal in één keer door. Cuciniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuciniello passt de bal in één keer door. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Klungelig pakt Gausí de bal. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Portuga geeft een lange en hoge pass. Moszczyński geeft de bal voor. Gausí maakt een snoekduik en kopt de bal. Janičkovič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Cuciniello met een sublieme pass. Fernández Trelles rent richting de bal. Băleanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Băleanu krijgt een gele kaart. Fernández Trelles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oldoine komt het veld opgelopen. Gausí zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Merayo rent richting de bal. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Oldoine is nu in balbezit. Oldoine geeft de bal voor. Daar is Merayo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fernández Trelles is nu in balbezit. Fernández Trelles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Ziółko Amsterdam 0:7

64e minuut.
Batts onderschept slim de pass. Oldoine verovert de bal door een tackle van achteren. Oldoine passt de bal in één keer door. Gausí is nu in balbezit. Gausí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Ziółko Amsterdam 0:8

69e minuut.
García Almendros geeft een hoge lob. Cuciniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Muschinka rent richting de bal. Cuciniello onderschept slim de pass. Cuciniello geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Ziółko Amsterdam 0:9

72e minuut.
Merayo is nu in balbezit. Oldoine onderschept slim de pass. Oldoine probeert naar een medespeler te passen. Toglja heeft problemen om de bal te vangen. Toglja geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Toglja speelt de bal door. Oldoine bereikt de bal nog maar net als eerste. Oldoine passt de bal in één keer door. Gausí is nu in balbezit. Gausí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Ziółko Amsterdam 0:10

80e minuut.
Oldoine is nu in balbezit. Oldoine geeft een lange en hoge pass. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Daar is Toglja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toglja speelt de bal door. Gausí rent richting de bal. Gausí haalt uit met een fantastische trap. Janičkovič werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt García Almendros de bal. Oldoine is nu in balbezit. Oldoine passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gausí de bal. Gausí draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFC REJTANA 75%, Ziółko Amsterdam 25%.
CFC REJTANA - Ziółko Amsterdam 0:10