Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast Ruch.chorzów
dymy here Tactiek nowa
47% Balbezit 53%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 41.2
solid Schieten very good
good Passen average
good Verdedigen good


7e minuut.
Kreivis geeft de bal voor. Jekić kopt de bal weg. Reitmeyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Jekić passt de bal in één keer door. Ricetto rent richting de bal. Adaçok is nu in balbezit. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Abu-Abdel is nu in balbezit. Sadik verovert de bal door een tackle van achteren. Mérő rent richting de bal. Mérő schiet op doel. Pirata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - Ruch.chorzów 0:1

17e minuut.
Sjölund bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić onderschept slim de pass. Jekić passt de bal met de wreef. Ricetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricetto schiet op doel. Szamosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - Ruch.chorzów 1:1

27e minuut.
Mérő passt de bal met de wreef. Sadik is nu in balbezit. Sadik schiet op doel. Pirata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Abu-Abdel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - Ruch.chorzów 1:2

31e minuut.
Reitmeyer onderschept slim de pass. Reitmeyer speelt de bal door. Gherghel probeert naar een medespeler te passen. Mérő is nu in balbezit. Mérő haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Mérő rent richting de bal. Miazga onderschept slim de pass. Miazga passt de bal met de wreef. Kreivis speelt de bal door. Ricetto probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mérő passt de bal zonder na te denken. Frączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączyński met een sublieme pass. Sadik rent richting de bal. Sadik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Junkkari geeft de bal voor. Jekić rent richting de bal. Jekić speelt de bal door. Klungelig pakt Adaçok de bal. Adaçok draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - Ruch.chorzów 2:2

40e minuut.
Kreivis is nu in balbezit. Kreivis geeft een lange en hoge pass. Sjölund is nu in balbezit. Jekić onderschept slim de pass. Jekić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 49%, Ruch.chorzów 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - Ruch.chorzów 2:2

47e minuut.
Novak speelt de bal door. Gherghel rent richting de bal. Gherghel passt de bal met de wreef. Sadik rent richting de bal. Sadik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Klungelig pakt Cantù de bal. Kreivis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreivis geeft de bal voor. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - Ruch.chorzów 3:2

52e minuut.
Lauth rent richting de bal. Lauth geeft een hoge lob. Ricetto kopt de bal weg. Adaçok rent richting de bal. Adaçok draait met de bal, schiet en ... Szamosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Sjölund geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kreivis met de inworp. Jekić rent richting de bal. Jekić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sariwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sariwa passt de bal zonder na te denken. Frączyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączyński geeft de bal voor. Mérő maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Reitmeyer heeft problemen om de bal te vangen. Adaçok rent richting de bal. Reitmeyer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adaçok raakt geblesseerd tijdens het duel. Jekić komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sadik rent richting de bal. Cveklić verovert de bal door een tackle van achteren. Cveklić geeft een hoge lob. Jekić rent richting de bal. Jekić haalt uit met een fantastische trap. Szamosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - Ruch.chorzów 4:2

67e minuut.
Ricetto passt de bal in één keer door. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Saleva maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Saleva naar de kleedkamers voor een vroege douche.

76e minuut.
Miazga passt de bal met de wreef. Kreivis met een sublieme pass. Ricetto probeert naar een medespeler te passen. Adaçok bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaçok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Adaçok verovert de bal door een tackle van achteren. Jekić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jekić speelt de bal door. Ricetto is nu in balbezit. Ricetto haalt uit met een fantastische trap. Szamosi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cantù controleert de bal met de borst. Adaçok rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast 42%, Ruch.chorzów 58%.
KS Niech Sie To Trzyma Trojmiast - Ruch.chorzów 4:2