Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Rabarbary MKS GKS 1962 Jastrzębie
433a Tactiek nowoczesna
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
14 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.2 gemiddelde waardering 52.3
very good Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Potegea geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esterházy met de inworp. Vassallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vassallo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Şamilsoy heeft problemen om de bal te vangen. Şamilsoy passt de bal met de wreef. Roupa Velha rent richting de bal. Roupa Velha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rabarbary - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:1

9e minuut.
Klungelig pakt Dymion de bal. Mokrzycki onderschept slim de pass. Sucală probeert naar een medespeler te passen. Chaves is nu in balbezit. Chaves schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Roupa Velha kopt de bal weg. Sucală bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucală geeft een hoge lob. Chaves is nu in balbezit. Chaves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Şamilsoy speelt de bal door. Roupa Velha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mokrzycki begaat een overtreding. Roupa Velha is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Şamilsoy neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rabarbary - MKS GKS 1962 Jastrzębie 0:2

24e minuut.
Mokrzycki kopt de bal weg. Siverchuk is nu in balbezit. Siverchuk passt de bal zonder na te denken. Chaves is nu in balbezit. Chaves haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Sucală bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucală passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chaves de bal. Chaves schiet op doel. Pernot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rabarbary - MKS GKS 1962 Jastrzębie 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Rabarbary 53%, MKS GKS 1962 Jastrzębie 47%.
LKS Rabarbary - MKS GKS 1962 Jastrzębie 1:2

51e minuut.
Moschitto trapt de bal weg van het doel. Vassallo rent richting de bal. Chaves begaat een overtreding. Chaves krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Dymion de bal onder controle te krijgen. Sucală is nu in balbezit. Sucală passt de bal zonder na te denken. Chaves is nu in balbezit. Chaves draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Sucală passt de bal zonder na te denken. Budzyński is nu in balbezit. Haug tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Budzyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Siverchuk wilt de vrije trap nemen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Pernot met een harde bal richting middenveld. Siverchuk kopt de bal weg. Chaves rent richting de bal. Chaves draait met de bal, schiet en ... Pernot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS Rabarbary - MKS GKS 1962 Jastrzębie 2:2

63e minuut.
Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedryj verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Kopaczka ... Strafschop! Kopaczka krijgt een gele kaart. Bedryj raakt geblesseerd tijdens het duel. Chaves neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rabarbary - MKS GKS 1962 Jastrzębie 3:2

67e minuut.
Esterházy geeft een hoge lob. Siverchuk geeft de bal voor. Chaves kopt de bal weg. Klungelig pakt Bedryj de bal. Bedryj schiet op doel. Pernot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Potegea rent richting de bal. Dymion onderschept slim de pass. Dymion passt de bal zonder na te denken. Roupa Velha bereikt de bal nog maar net als eerste. Roupa Velha haalt uit met een fantastische trap. Moschitto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Bedryj speelt de bal door. Chaves rent richting de bal. Chaves passt de bal in één keer door. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Potegea geeft een hoge lob. Szögedi rent richting de bal. Bedryj onderschept slim de pass. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Rabarbary 53%, MKS GKS 1962 Jastrzębie 47%.
LKS Rabarbary - MKS GKS 1962 Jastrzębie 3:2