Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CzasNaWas RR1910 Dragoni Częstochowy
takatiki Tactiek 343
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
20 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 48.6
goed Schieten zeer goed
solide Passen goed
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Simba bereikt de bal nog maar net als eerste. Simba passt de bal in één keer door. Lavecchia speelt de bal door. Molnár rent richting de bal. Molnár schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Ariffin heeft problemen om de bal te vangen. Ariffin passt de bal met de wreef. Chercheja bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu onderschept slim de pass. Prunariu draait met de bal, schiet en ... Goodson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Xaliqov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariffin speelt de bal door. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chercheja geeft een lange en hoge pass. Lavecchia rent richting de bal. Lavecchia geeft een hoge lob. Molnár heeft problemen om de bal te vangen. Molnár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CzasNaWas RR1910 - Dragoni Częstochowy 0:1

26e minuut.
Simba rent richting de bal. Simba geeft de bal voor. Xaliqov heeft problemen om de bal te vangen. Prunariu rent richting de bal. Prunariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Freire Mendes bereikt de bal nog maar net als eerste. Freire Mendes probeert naar een medespeler te passen. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu schiet op doel. Goodson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CzasNaWas RR1910 - Dragoni Częstochowy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CzasNaWas RR1910 38%, Dragoni Częstochowy 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CzasNaWas RR1910 - Dragoni Częstochowy 1:1

49e minuut.
Freire Mendes passt de bal met de wreef. Brard is nu in balbezit. Brard passt de bal in één keer door. Prunariu rent richting de bal. Prunariu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Cârlescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peneveyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneveyre speelt de bal door. Flamini rent richting de bal. Flamini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CzasNaWas RR1910 - Dragoni Częstochowy 1:2

54e minuut.
Cârlescu kopt de bal weg. Prunariu heeft problemen om de bal te vangen. Mancusu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu verovert de bal door een tackle van achteren. Prunariu haalt uit met een fantastische trap. Goodson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Ciszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Ciszewski speelt de bal door. Ariffin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariffin passt de bal zonder na te denken. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Molnár passt de bal zonder na te denken. Ramikovič rent richting de bal. Ramikovič passt de bal zonder na te denken. Flamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Flamini draait met de bal, schiet en ... Głuszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wilson komt het veld opgelopen. Pedretti komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Brard rent richting de bal. Brard passt de bal in één keer door. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CzasNaWas RR1910 - Dragoni Częstochowy 2:2

75e minuut.
Ariffin verovert de bal door een tackle van achteren. Ariffin probeert naar een medespeler te passen. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu schiet op doel. Goodson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CzasNaWas RR1910 - Dragoni Częstochowy 3:2

80e minuut.
Ramikovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramikovič probeert naar een medespeler te passen. Flamini is nu in balbezit. Flamini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CzasNaWas RR1910 - Dragoni Częstochowy 3:3

83e minuut.
Peneveyre passt de bal in één keer door. Pedretti bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Freire Mendes. Freire Mendes krijgt een gele kaart. Pedretti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Peneveyre wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Ramikovič rent richting de bal. Ramikovič geeft de bal voor. Daar is Molnár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peneveyre bereikt de bal nog maar net als eerste. Peneveyre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CzasNaWas RR1910 56%, Dragoni Częstochowy 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CzasNaWas RR1910 - Dragoni Częstochowy 3:3