Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CzasNaWas RR1910 JRG Szczecin
takatiki Tactiek 2020
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 48.5
redelijk Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Cârlescu rent richting de bal. Miauczyński onderschept slim de pass. Miauczyński passt de bal in één keer door. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Simba is nu in balbezit. Peçenek verovert de bal door een tackle van achteren. Peçenek geeft een lange en hoge pass. Mikucki rent richting de bal. Mikucki schiet op doel. Głuszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Välikorpi geeft de bal voor. Inworp. Stefanel met een snelle inworp. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CzasNaWas RR1910 - JRG Szczecin 0:1

17e minuut.
Peçenek is nu in balbezit. Peçenek met een sublieme pass. Chmielecki rent richting de bal. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CzasNaWas RR1910 - JRG Szczecin 0:2

23e minuut.
Freire Mendes geeft een hoge lob. Ekwueme rent richting de bal. Prunariu onderschept slim de pass. Prunariu haalt uit met een fantastische trap. Balanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stefanel met een snelle inworp. Peçenek geeft de bal voor. Mikucki maakt een snoekduik en kopt de bal. Głuszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Välikorpi rent richting de bal. Välikorpi probeert naar een medespeler te passen. Ekwueme bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu onderschept slim de pass. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cârlescu heeft problemen om de bal te vangen. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prochowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prochowicz krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Prochowicz met een snelle inworp. Miauczyński speelt de bal door. Stanciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki verovert de bal door een tackle van achteren. Chmielecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CzasNaWas RR1910 - JRG Szczecin 0:3

40e minuut.
Prunariu rent richting de bal. Bortman verovert de bal door een tackle van achteren. Bortman probeert naar een medespeler te passen. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap. Głuszczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CzasNaWas RR1910 61%, JRG Szczecin 39%.
CzasNaWas RR1910 - JRG Szczecin 0:3

48e minuut.
Daar is Prunariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cârlescu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miauczyński. Miauczyński krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Aydemir verovert de bal door een tackle van achteren. Aydemir geeft de bal voor. Freire Mendes speelt de bal door. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Klungelig pakt Prochowicz de bal. Cârlescu rent richting de bal. Miauczyński begaat een overtreding. Miauczyński krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

64e minuut.
Stefanel geeft de bal voor. Mikucki is nu in balbezit. Chmielecki controleert de bal met de borst. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Ekwueme geeft een hoge lob. Stefanel rent richting de bal. Stefanel probeert naar een medespeler te passen. Chmielecki rent richting de bal. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mikucki is nu in balbezit. Mikucki draait met de bal, schiet en ... Głuszczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CzasNaWas RR1910 - JRG Szczecin 0:4

73e minuut.
Klungelig pakt Stefanel de bal. Välikorpi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stefanel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Stefanel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Mikucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Inworp. Ariffin met een snelle inworp. Freire Mendes probeert naar een medespeler te passen. Cârlescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cârlescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Simba verovert de bal door een tackle van achteren. Simba geeft de bal voor. Klungelig pakt Ekwueme de bal. Cârlescu is nu in balbezit. Cârlescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CzasNaWas RR1910 - JRG Szczecin 1:4

78e minuut.
Peçenek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki passt de bal in één keer door. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CzasNaWas RR1910 - JRG Szczecin 1:5

80e minuut.
Prochowicz geeft een lange en hoge pass. Ciszewski speelt de bal door. Klungelig pakt Derbin de bal. Mikucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikucki schiet op doel. Głuszczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Stefanel rent richting de bal. Stefanel probeert naar een medespeler te passen. Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap. Głuszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CzasNaWas RR1910 - JRG Szczecin 1:6

85e minuut.
Stefanel is nu in balbezit. Stefanel geeft een lange en hoge pass. Chmielecki controleert de bal met de borst. Chmielecki haalt uit met een fantastische trap. Stanciu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CzasNaWas RR1910 - JRG Szczecin 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CzasNaWas RR1910 58%, JRG Szczecin 42%.
CzasNaWas RR1910 - JRG Szczecin 1:7