Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Kabanos Benq`s
smiechuwarte Tactiek ty kundlu
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
11 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.8 gemiddelde waardering 52.8
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Gullit rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorrentino. Gullit is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gullit zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stańczuk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Chan rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Puika neemt de hoekschop. Seržants probeert wanhopig de bal te grijpen. Stańczuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kabanos - Benq`s 0:1

10e minuut.
Arghezi geeft een hoge lob. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Daszek ... Strafschop! Chan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stańczuk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

14e minuut.
Inworp. Puika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pekcan is nu in balbezit. Chan verovert de bal door een tackle van achteren. Chan haalt uit met een fantastische trap. Seržants bokst de bal weg.

16e minuut.
Stańczuk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gwóźdź de bal. Gwóźdź passt de bal zonder na te denken. Arghezi rent richting de bal. Arghezi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Chan geeft een hoge lob. Ciapalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski geeft een hoge lob. Sideridis kopt de bal weg. Puika geeft een hoge lob. Seržants verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stańczuk rent richting de bal. Stańczuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seržants met een harde bal richting middenveld. Pantelas kopt de bal weg. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Arghezi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wojtaszewski komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Klungelig pakt Pekcan de bal. Puika geeft een hoge lob. Chan is nu in balbezit. Chan draait met de bal, schiet en ... Seržants maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kabanos - Benq`s 0:2

31e minuut.
Puika kopt de bal weg. Stańczuk heeft problemen om de bal te vangen. Jerużalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan is nu in balbezit. Chan draait met de bal, schiet en ... Seržants verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Nadolny met een sublieme pass. Daar is Suwara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suwara probeert naar een medespeler te passen. Sorrentino rent richting de bal. Sorrentino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Suwara met de inworp. Nadolny speelt de bal door. Sorrentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorrentino schiet op doel. David probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kabanos - Benq`s 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Kabanos 62%, Benq`s 38%.
Dynamo Kabanos - Benq`s 1:2

52e minuut.
Nadolny geeft een hoge lob. Plapoutas controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Blazhaev neemt vlug de vrije trap. Chan rent richting de bal. Chan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Puika is nu in balbezit. Pekcan onderschept slim de pass. Inworp. Puika met een snelle inworp. Chan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Sideridis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puika is nu in balbezit. Puika passt de bal zonder na te denken. Chan rent richting de bal. Chan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stańczuk. Nadolny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bender zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Na een snelle pass probeert Sorrentino de bal onder controle te krijgen. Fletcher rent richting de bal. Sorrentino onderschept slim de pass. Sorrentino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pekcan met de inworp. Nadolny is nu in balbezit. Nadolny geeft de bal voor. Daar is Sorrentino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorrentino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Plapoutas rent richting de bal. Plapoutas draait met de bal, schiet en ... David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Kabanos 60%, Benq`s 40%.
Dynamo Kabanos - Benq`s 1:2