Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benq`s Dynamo Kabanos
ty kundlu Tactiek smiechuwarte
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 48.2
uitstekend Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
solide Verdedigen redelijk


2e minuut.
Suwara met een snelle inworp. Sillamo speelt de bal door. Nadolny speelt de bal door. Daar is Changying, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Changying haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Sorrentino controleert de bal met de borst. Fletcher speelt de bal door. Klungelig pakt Sorrentino de bal. Sorrentino haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sideridis de bal onder controle te krijgen. David bokst de bal weg. Blazhaev is nu in balbezit. Blazhaev geeft de bal voor. Chan is nu in balbezit. Chan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Nadolny speelt de bal door. Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara probeert naar een medespeler te passen. Changying is nu in balbezit. Changying draait met de bal, schiet en ... David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Gullit met een sublieme pass. Arghezi is nu in balbezit. Sillamo maakt een afschuwelijke overtreding. Sillamo krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Suwara onderschept slim de pass. Sideridis begaat een overtreding. Suwara is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suwara zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Changying springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sillamo rent richting de bal. Sillamo passt de bal in één keer door. Nadolny probeert naar een medespeler te passen. Sorrentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorrentino haalt uit met een fantastische trap. David probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Sideridis is nu in balbezit. Sorrentino verovert de bal door een tackle van achteren. Sorrentino geeft een hoge lob. Changying krijgt zijn hoofd ertegen. David probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq`s - Dynamo Kabanos 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benq`s 53%, Dynamo Kabanos 47%.
Benq`s - Dynamo Kabanos 0:1

49e minuut.
Daszek geeft de bal voor. Fletcher probeert de bal aan de voet te houden. Changying rent richting de bal. Changying draait met de bal, schiet en ... David maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq`s - Dynamo Kabanos 0:2

60e minuut.
Suwara met een sublieme pass. Gullit geeft een hoge lob. Arghezi rent richting de bal. Arghezi schiet op doel. Seržants probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq`s - Dynamo Kabanos 1:2

61e minuut.
Pantelas geeft een lange en hoge pass. Vágner heeft problemen om de bal te vangen. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Benq`s - Dynamo Kabanos 2:2

68e minuut.
Arghezi met een sublieme pass. Tuczyński rent richting de bal. Pantelas onderschept slim de pass. Pantelas geeft de bal voor. Chan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sillamo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nadolny met een sublieme pass. Sorrentino is nu in balbezit. Sorrentino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Blazhaev de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sillamo neemt de hoekschop. Changying springt en kopt de bal. David probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tuczyński onderschept slim de pass. Tuczyński geeft een lange en hoge pass. Arghezi heeft problemen om de bal te vangen. Arghezi schiet op doel. Seržants werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Stańczuk controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bender neemt vlug de vrije trap. Sorrentino rent richting de bal. Sorrentino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Blazhaev de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gullit bereikt de bal nog maar net als eerste. Changying onderschept slim de pass. Changying draait met de bal, schiet en ... Fletcher probeert de bal aan de voet te houden. David maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq`s - Dynamo Kabanos 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benq`s 58%, Dynamo Kabanos 42%.
Benq`s - Dynamo Kabanos 2:3