Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Victoria Skarszew Ks Bełchatów
352 Tactiek 2020
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
47.4 gemiddelde waardering 44.5
solid Schieten adequate
solid Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Binnie bereikt de bal nog maar net als eerste. Binnie geeft een hoge lob. Gabino rent richting de bal. Gabino geeft de bal voor. Benoît maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Jatmiko met een sublieme pass. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okorski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Samek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Szczygieł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Torresan kopt de bal weg. Daar is Benoît, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinpoeru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cinpoeru krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Caliandro trapt de bal weg van het doel. Moloi kopt de bal weg. Daar is Samek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okorski is nu in balbezit. Okorski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Okorski kopt de bal weg. Samek bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski is nu in balbezit. Samek rent richting de bal. Samek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Pablo kopt de bal weg. Klungelig pakt Aguilera de bal. Moloi met een sublieme pass. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Abigantus onderschept slim de pass. Abigantus passt de bal in één keer door. Benoît bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoît draait met de bal, schiet en ... Navia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Milutinović passt de bal zonder na te denken. Abigantus is nu in balbezit. Abigantus speelt de bal door. Daar is Benoît, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benoît schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Samek passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Okorski de bal. Samek rent richting de bal. Samek draait met de bal, schiet en ... Szczygieł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Victoria Skarszew - Ks Bełchatów 0:1

36e minuut.
Moloi speelt de bal door. Samek is nu in balbezit. Samek met een sublieme pass. Okorski rent richting de bal. Okorski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Victoria Skarszew 41%, Ks Bełchatów 59%.
KS Victoria Skarszew - Ks Bełchatów 0:1

50e minuut.
Cinpoeru probeert de bal aan de voet te houden. Cinpoeru geeft de bal voor. Bezzina rent richting de bal. Samek verovert de bal door een tackle van achteren. Samek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Guzhevskyy met een sublieme pass. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera geeft een hoge lob. Torresan maakt een snoekduik en kopt de bal. Cana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Victoria Skarszew - Ks Bełchatów 1:1

57e minuut.
Subirats passt de bal met de wreef. Okorski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pablo. Pablo krijgt een gele kaart.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Okorski stond buitenspel. Frerking maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Subirats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milutinović rent richting de bal. Milutinović geeft de bal voor. Cana bokst de bal weg. Torresan rent richting de bal. Torresan draait met de bal, schiet en ... Cana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Benoît rent richting de bal. Benoît haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Victoria Skarszew - Ks Bełchatów 2:1

70e minuut.
Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Guzhevskyy rent richting de bal. Guzhevskyy geeft een hoge lob. Torresan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Victoria Skarszew 40%, Ks Bełchatów 60%.
KS Victoria Skarszew - Ks Bełchatów 2:1