Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Bełchatów KS Victoria Skarszew
2020 Tactiek 352
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 48.2
redelijk Schieten goed
goed Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


13e minuut.
Guzhevskyy geeft de bal voor. Milutinović kopt de bal weg. Abigantus rent richting de bal. Torresan is nu in balbezit. Torresan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Abigantus passt de bal met de wreef. Aguilera rent richting de bal. Aguilera passt de bal zonder na te denken. Benoît is nu in balbezit. Benoît haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Abigantus passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Milutinović de bal. Subirats begaat een overtreding. Subirats krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Guzhevskyy geeft de bal voor. Gabino bereikt de bal nog maar net als eerste. Milutinović speelt de bal door. Torresan rent richting de bal. Torresan draait met de bal, schiet en ... Cana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Bełchatów 67%, KS Victoria Skarszew 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ks Bełchatów - KS Victoria Skarszew 0:0

46e minuut.
Guzhevskyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzhevskyy geeft de bal voor. Torresan rent richting de bal. Torresan draait met de bal, schiet en ... Cana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Bełchatów - KS Victoria Skarszew 0:1

55e minuut.
Aguilera met een sublieme pass. Abigantus heeft problemen om de bal te vangen. Abigantus passt de bal zonder na te denken. Guzhevskyy is nu in balbezit. Guzhevskyy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Bezzina met een sublieme pass. Guzhevskyy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benoît rent richting de bal. Benoît schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Bełchatów - KS Victoria Skarszew 0:2

87e minuut.
Guzhevskyy heeft problemen om de bal te vangen. Guzhevskyy geeft een hoge lob. Kache probeert de bal met de borst te controleren. Benoît is nu in balbezit. Benoît schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gabino is nu in balbezit. Gabino probeert naar een medespeler te passen. Navia speelt de bal door. Abigantus bereikt de bal nog maar net als eerste. Abigantus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Bełchatów 69%, KS Victoria Skarszew 31%.
Ks Bełchatów - KS Victoria Skarszew 0:2