Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Kabanos KS Victoria Skarszew
smiechuwarte Tactiek 352
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 46.9
formidable Schieten good
very good Passen very good
average Verdedigen adequate


2e minuut.
Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny met een sublieme pass. Changying rent richting de bal. Changying schiet op doel. Szczygieł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kabanos - KS Victoria Skarszew 1:0

3e minuut.
Abigantus probeert naar een medespeler te passen. Torresan rent richting de bal. Changying onderschept slim de pass. Changying draait met de bal, schiet en ... Szczygieł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Sillamo passt de bal in één keer door. Nadolny is nu in balbezit. Nadolny probeert naar een medespeler te passen. Changying bereikt de bal nog maar net als eerste. Changying schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kabanos - KS Victoria Skarszew 2:0

17e minuut.
Bender geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Torresan de bal onder controle te krijgen. Aguilera rent richting de bal. Aguilera geeft een lange en hoge pass. Torresan krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bender geeft een lange en hoge pass. Sorrentino kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pablo de bal onder controle te krijgen. Changying is nu in balbezit. Changying haalt uit met een fantastische trap. Szczygieł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Suwara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sillamo met een sublieme pass. Changying is nu in balbezit. Changying schiet op doel. Szczygieł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kabanos - KS Victoria Skarszew 3:0

35e minuut.
Gabino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Milutinović probeert naar een medespeler te passen. Tuczyński geeft de bal voor. Changying is nu in balbezit. Changying haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sillamo probeert naar een medespeler te passen. Sorrentino is nu in balbezit. Pablo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sorrentino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Changying legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Kabanos 43%, KS Victoria Skarszew 57%.
Dynamo Kabanos - KS Victoria Skarszew 3:0

48e minuut.
Szczygieł trapt de bal weg van het doel. Frerking controleert de bal met de borst. Sillamo met een sublieme pass. Changying is nu in balbezit. Changying schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Daszek onderschept slim de pass. Daszek passt de bal zonder na te denken. Sillamo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Changying, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Changying draait met de bal, schiet en ... Szczygieł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Klungelig pakt Bezzina de bal. Sorrentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorrentino heeft problemen om de bal te vangen. Sorrentino haalt uit met een fantastische trap. Szczygieł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kabanos - KS Victoria Skarszew 4:0

58e minuut.
Sillamo probeert de bal aan de voet te houden. Torresan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuğalp. Tuğalp krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Guzhevskyy is nu in balbezit. Suwara rent richting de bal. Guzhevskyy onderschept slim de pass. Guzhevskyy geeft een hoge lob. Benoît springt en kopt de bal. Seržants verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Tuczyński de bal. Torresan rent richting de bal. Torresan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Bender geeft de bal voor. Gabino heeft problemen om de bal te vangen. Changying bereikt de bal nog maar net als eerste. Changying schiet op doel. Szczygieł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Changying rent richting de bal. Gabino onderschept slim de pass. Frerking met een sublieme pass. Torresan rent richting de bal. Torresan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Aguilera de bal. Sillamo probeert naar een medespeler te passen. Changying rent richting de bal. Changying draait met de bal, schiet en ... Szczygieł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kabanos - KS Victoria Skarszew 5:0

85e minuut.
Gabino kopt de bal weg. Inworp. Nadolny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sillamo rent richting de bal. Sillamo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Kabanos 56%, KS Victoria Skarszew 44%.
Dynamo Kabanos - KS Victoria Skarszew 5:0