Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legacer Gdynianka Gdynia
tax Tactiek 422 Skrzydła
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 43.5
adequate Schieten good
adequate Passen adequate
average Verdedigen solid


20e minuut.
Prokopiou geeft de bal voor. Daar is Achen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Meloni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Achen bereikt de bal nog maar net als eerste. Achen passt de bal met de wreef. MacSwen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Preetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Preetz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Wilkanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemerych verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemerych speelt de bal door. Vašut rent richting de bal. Vašut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cristinel is nu in balbezit. MacSwen onderschept slim de pass. MacSwen probeert naar een medespeler te passen. Preetz rent richting de bal. Preetz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ceará met een sublieme pass. Peuranen rent richting de bal. Peuranen probeert naar een medespeler te passen. Prokopiou is nu in balbezit. Prokopiou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Wilkanowski speelt de bal door. Chizhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Chizhov met een sublieme pass. Meloni rent richting de bal. Meloni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legacer 49%, Gdynianka Gdynia 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
legacer - Gdynianka Gdynia 0:0

47e minuut.
Congo met de inworp. Chizhov rent richting de bal. Chizhov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mititelu de bal. Mititelu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Amilov speelt de bal door. Vašut bereikt de bal nog maar net als eerste. Vašut passt de bal met de wreef. Cristinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel schiet op doel. Szczygło kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
legacer - Gdynianka Gdynia 1:0

64e minuut.
Peuranen geeft een hoge lob. Amilov is nu in balbezit. Amilov geeft de bal voor. Prokopiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopiou geeft een lange en hoge pass. Ceará verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Meloni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
legacer - Gdynianka Gdynia 1:1

71e minuut.
Ceará probeert naar een medespeler te passen. MacSwen kopt de bal weg. Balzaque bereikt de bal nog maar net als eerste. Meloni onderschept slim de pass. Meloni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
MacSwen verovert de bal door een tackle van achteren. MacSwen probeert naar een medespeler te passen. Mititelu speelt de bal door. Daar is Prokopiou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prokopiou schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legacer 49%, Gdynianka Gdynia 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
legacer - Gdynianka Gdynia 1:1