Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Kabanos Ks Bełchatów
smiechuwarte Tactiek 2020
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
17 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
45.5 gemiddelde waardering 43.4
uitstekend Schieten redelijk
goed Passen goed
redelijk Verdedigen goed


4e minuut.
Navia heeft problemen om de bal te vangen. Changying rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navia. Navia krijgt een gele kaart. Changying is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nadolny zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Changying maakt een snoekduik en kopt de bal. Cana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Bender maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sorrentino kopt de bal weg. Nadolny is nu in balbezit. Changying bereikt de bal nog maar net als eerste. Changying draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Caliandro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Okorski de bal. Jerużalski begaat een overtreding. Jerużalski krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Seržants met een sublieme pass. Nadolny kopt de bal weg. Sillamo speelt de bal door. Sorrentino rent richting de bal. Sorrentino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cinpoeru met een sublieme pass. Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny met een sublieme pass. Changying rent richting de bal. Changying haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadolny met de inworp. Sillamo geeft de bal voor. Changying rent richting de bal. Changying haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kabanos - Ks Bełchatów 1:0

40e minuut.
Sorrentino met de inworp. Moloi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloi geeft een hoge lob. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Okorski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Kabanos 41%, Ks Bełchatów 59%.
Dynamo Kabanos - Ks Bełchatów 1:0

48e minuut.
Bender rent richting de bal. Bender geeft de bal voor. Daar is Caliandro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Changying rent richting de bal. Changying schiet op doel. Cana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Złocki geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Jerużalski de bal onder controle te krijgen. Okorski is nu in balbezit. Okorski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Moloi rent richting de bal. Sillamo verovert de bal door een tackle van achteren. Sillamo passt de bal met de wreef. Changying rent richting de bal. Changying draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kabanos - Ks Bełchatów 2:0

77e minuut.
Navia verovert de bal door een tackle van achteren. Jatmiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nadolny zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nadolny naar de kleedkamers voor een vroege douche. Jatmiko roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jatmiko kan niet meer verder spelen.

83e minuut.
Suwara met een snelle inworp. Cinpoeru geeft de bal voor. Samek is nu in balbezit. Samek draait met de bal, schiet en ... Seržants maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Caliandro is nu in balbezit. Sorrentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorrentino passt de bal zonder na te denken. Changying bereikt de bal nog maar net als eerste. Changying haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Kabanos - Ks Bełchatów 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Kabanos 59%, Ks Bełchatów 41%.
Dynamo Kabanos - Ks Bełchatów 3:0