Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ks Bełchatów Dynamo Kabanos
2020 Tactiek smiechuwarte
48% Balbezit 52%
68% Spel op eigen helft 32%
5 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
43.3 gemiddelde waardering 47.4
goed Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen matig


3e minuut.
Moloi passt de bal zonder na te denken. Jatmiko heeft problemen om de bal te vangen. Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny speelt de bal door. Changying bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Bełchatów - Dynamo Kabanos 0:1

12e minuut.
Moloi is nu in balbezit. Nadolny onderschept slim de pass. Nadolny probeert naar een medespeler te passen. Changying bereikt de bal nog maar net als eerste. Changying draait met de bal, schiet en ... Cana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Changying haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kache de bal onder controle te krijgen. Inworp. Nadolny met een snelle inworp. Sillamo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Samek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bender neemt vlug de vrije trap. Changying controleert de bal met de borst. Changying haalt uit met een fantastische trap. Cana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Bełchatów - Dynamo Kabanos 0:2

26e minuut.
Moloi is nu in balbezit. Nadolny verovert de bal door een tackle van achteren. Nadolny met een sublieme pass. Changying heeft problemen om de bal te vangen. Changying haalt uit met een fantastische trap. Cana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Cana probeert naar een medespeler te passen. Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny met een sublieme pass. Changying is nu in balbezit. Changying haalt uit met een fantastische trap. Cana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Sillamo verovert de bal door een tackle van achteren. Sillamo passt de bal met de wreef. Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny geeft een hoge lob. Sorrentino maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sillamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillamo passt de bal met de wreef. Kache rent richting de bal. Changying verovert de bal door een tackle van achteren. Changying schiet op doel. Cana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara met een sublieme pass. Daar is Binnie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Changying is nu in balbezit. Changying draait met de bal, schiet en ... Cana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Binnie geeft een hoge lob. Samek controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Tuğalp maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Changying is nu in balbezit. Changying schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Bełchatów 67%, Dynamo Kabanos 33%.
Ks Bełchatów - Dynamo Kabanos 0:2

46e minuut.
Klungelig pakt Changying de bal. Navia is nu in balbezit. Navia geeft de bal voor. Changying bereikt de bal nog maar net als eerste. Changying haalt uit met een fantastische trap. Cana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

48e minuut.
Tuğalp passt de bal zonder na te denken. Nadolny is nu in balbezit. Nadolny geeft de bal voor. Changying springt en kopt de bal. Cana probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Bełchatów - Dynamo Kabanos 0:3

49e minuut.
Binnie raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

50e minuut.
Navia rent richting de bal. Navia geeft de bal voor. Samek is nu in balbezit. Samek haalt uit met een fantastische trap. Seržants maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Bełchatów - Dynamo Kabanos 1:3

54e minuut.
Cinpoeru met een sublieme pass. Navia is nu in balbezit. Navia geeft een lange en hoge pass. Okorski is nu in balbezit. Okorski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Samek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Bełchatów - Dynamo Kabanos 2:3

64e minuut.
Nadolny rent richting de bal. Changying is nu in balbezit. Changying geeft de bal voor. Sillamo controleert de bal met de borst. Sillamo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sorrentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorrentino passt de bal in één keer door. Caliandro verovert de bal door een tackle van achteren. Changying rent richting de bal. Changying draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Bełchatów - Dynamo Kabanos 2:4

70e minuut.
Sillamo speelt de bal door. Nadolny met een sublieme pass. Klungelig pakt Kache de bal. Changying is nu in balbezit. Changying draait met de bal, schiet en ... Cana bokst de bal weg.

87e minuut.
Moloi speelt de bal door. Nadolny is nu in balbezit. Nadolny passt de bal met de wreef. Sorrentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorrentino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Subirats kopt de bal weg. Sillamo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kache de bal. Changying rent richting de bal. Changying schiet op doel. Cana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Sillamo neemt de hoekschop. Caliandro is nu in balbezit. Sorrentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorrentino schiet op doel. Cana maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Changying, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Changying schiet op doel. Cana werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ks Bełchatów - Dynamo Kabanos 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ks Bełchatów 69%, Dynamo Kabanos 31%.
Ks Bełchatów - Dynamo Kabanos 2:5