Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legacer Pilecki Team
tax Tactiek jacek1
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 27.7
average Schieten average
adequate Passen adequate
average Verdedigen weak


5e minuut.
Bryndza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Escherich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bryndza is nu in balbezit. Escherich bereikt de bal nog maar net als eerste. Escherich schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balzaque geeft een lange en hoge pass. Kwaśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Maurel zijn tegenspeler op de grond. Maurel krijgt een gele kaart.

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carrese trapt de bal weg van het doel. Casucci kopt de bal weg. Bryndza rent richting de bal. Bryndza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Balzaque speelt de bal door. Ciemerych bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemerych probeert naar een medespeler te passen. Maurel bereikt de bal nog maar net als eerste. Maurel schiet op doel. Carrese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Bryndza passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Escherich de bal. Escherich speelt de bal door. Casucci rent richting de bal. Casucci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legacer 37%, Pilecki Team 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
legacer - Pilecki Team 0:0

54e minuut.
Bloch is nu in balbezit. Bryndza onderschept slim de pass. Bryndza speelt de bal door. Casucci is nu in balbezit. Casucci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Preetz probeert de bal met de borst te controleren. Escherich rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Preetz. Escherich raakt geblesseerd tijdens het duel. Delmiglio met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Paniconi geeft een hoge lob. Inworp. Prayuna met de inworp. Vašut bereikt de bal nog maar net als eerste. Vašut geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Achen met een sublieme pass. Prayuna is nu in balbezit. Prayuna passt de bal met de wreef. van Verhulst heeft problemen om de bal te vangen. van Verhulst geeft de bal voor. Ceará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prayuna met de inworp. Ciemerych rent richting de bal. Ciemerych geeft de bal voor. van Verhulst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legacer 44%, Pilecki Team 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
legacer - Pilecki Team 0:0