Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gdynianka Gdynia Niepoprawni Optymiści
422 Skrzydła Tactiek taka sobie 1
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 39.7
redelijk Schieten goed
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zwak


9e minuut.
Peuranen is nu in balbezit. Gennero rent richting de bal. Gennero passt de bal in één keer door. Kordecki rent richting de bal. Kordecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Wuciński speelt de bal door. Kordecki rent richting de bal. Şoimaru tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Şoimaru krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Wuciński met de inworp. Gennero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gennero passt de bal in één keer door. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Urzanqui verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Urzanqui geeft een lange en hoge pass. Prokopiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopiou passt de bal met de wreef. Chizhov rent richting de bal. Chizhov geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Peuranen met een sublieme pass. Mititelu rent richting de bal. Mititelu met een sublieme pass. Meloni bereikt de bal nog maar net als eerste. Meloni schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdynianka Gdynia 57%, Niepoprawni Optymiści 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gdynianka Gdynia - Niepoprawni Optymiści 0:0

52e minuut.
Peuranen met een sublieme pass. Klungelig pakt Chizhov de bal. Chizhov geeft een hoge lob. Mititelu heeft problemen om de bal te vangen. Mititelu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Padrun geeft een hoge lob. Meşe rent richting de bal. Wilkanowski onderschept slim de pass. Wilkanowski probeert naar een medespeler te passen. Prokopiou bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chizhov zal de hoekschop nemen. Daar is Prokopiou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prokopiou draait met de bal, schiet en ... Wasiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
MacSwen verovert de bal door een tackle van achteren. MacSwen geeft de bal voor. Klungelig pakt Stawicki de bal. Prokopiou bereikt de bal nog maar net als eerste. Prokopiou haalt uit met een fantastische trap. Wasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gdynianka Gdynia 46%, Niepoprawni Optymiści 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gdynianka Gdynia - Niepoprawni Optymiści 0:0