Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benq`s Niepoprawni Optymiści
ty kundlu Tactiek taka sobie 1
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 41.1
uitstekend Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen matig


12e minuut.
Wojtaszewski is nu in balbezit. Wojtaszewski geeft een hoge lob. Pantelas kopt de bal weg. Arghezi rent richting de bal. Arghezi geeft de bal voor. Wasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Fletcher passt de bal zonder na te denken. Puika rent richting de bal. Puika passt de bal in één keer door. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan schiet op doel. Wasiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Padrun is nu in balbezit. Padrun geeft de bal voor. Schossow is nu in balbezit. Schossow schiet op doel. David probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Arghezi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Islamović. Arghezi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wojtaszewski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Meşe de bal. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq`s - Niepoprawni Optymiści 1:0

30e minuut.
Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi speelt de bal door. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańczuk rent richting de bal. Stańczuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pantelas is nu in balbezit. Pantelas met een sublieme pass. Arghezi rent richting de bal. Arghezi schiet op doel. Wasiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq`s - Niepoprawni Optymiści 2:0

41e minuut.
Padrun is nu in balbezit. Padrun passt de bal zonder na te denken. Schossow bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki rent richting de bal. Kordecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Puika raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Miriuţă komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benq`s 58%, Niepoprawni Optymiści 42%.
Benq`s - Niepoprawni Optymiści 2:0

52e minuut.
Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Blazhaev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kordecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Kordecki neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Benq`s - Niepoprawni Optymiści 2:1

53e minuut.
Wuciński probeert de bal aan de voet te houden. Pantelas rent richting de bal. Pantelas passt de bal met de wreef. Arghezi rent richting de bal. Arghezi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kordecki onderschept slim de pass. Kordecki passt de bal met de wreef. Schossow rent richting de bal. Schossow haalt uit met een fantastische trap. David probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kordecki probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Meşe passt de bal zonder na te denken. Padrun is nu in balbezit. Padrun probeert naar een medespeler te passen. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. David probeert naar een medespeler te passen. Meşe met een sublieme pass. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Sideridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Padrun verovert de bal door een tackle van achteren. Padrun probeert naar een medespeler te passen. Kordecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pantelas passt de bal met de wreef. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Meşe speelt de bal door. Stańczuk rent richting de bal. Stańczuk draait met de bal, schiet en ... Wasiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Gullit rent richting de bal. Gullit geeft de bal voor. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi schiet op doel. Wasiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aszer geeft de bal voor. Fletcher probeert naar een medespeler te passen. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Meşe speelt de bal door. Spandowski met een sublieme pass. Gullit speelt de bal door. Arghezi rent richting de bal. Arghezi schiet op doel. Wasiewicz bokst de bal weg. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Benq`s - Niepoprawni Optymiści 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benq`s 58%, Niepoprawni Optymiści 42%.
Benq`s - Niepoprawni Optymiści 3:1