Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legacer Dynamo Kabanos
tax Tactiek smiechuwarte
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.4 gemiddelde waardering 43.6
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen redelijk


1e minuut.
Daar is Złocki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Złocki passt de bal met de wreef. Ciemerych is nu in balbezit. Ciemerych haalt uit met een fantastische trap. Seržants probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
legacer - Dynamo Kabanos 1:0

6e minuut.
Changying controleert de bal met de borst. Changying passt de bal zonder na te denken. Sorrentino rent richting de bal. Sorrentino haalt uit met een fantastische trap. Ceará maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
legacer - Dynamo Kabanos 1:1

8e minuut.
Sillamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillamo geeft een lange en hoge pass. Changying is nu in balbezit. Changying draait met de bal, schiet en ... Ceará probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
legacer - Dynamo Kabanos 1:2

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Ciemerych de bal onder controle te krijgen. Sorrentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorrentino verovert de bal door een tackle van achteren. Sorrentino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legacer - Dynamo Kabanos 1:3

22e minuut.
Preetz is nu in balbezit. Preetz geeft een lange en hoge pass. Prayuna kopt de bal weg. Vašut bereikt de bal nog maar net als eerste. Vašut draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Achen bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sorrentino. Achen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Achen met een snel genomen vrije trap. Jerużalski verovert de bal door een tackle van achteren. Vašut bereikt de bal nog maar net als eerste. Vašut geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Bloch kopt de bal weg. Bender met een sublieme pass. Klungelig pakt Złocki de bal. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel draait met de bal, schiet en ... Seržants verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Preetz speelt de bal door. Ciemerych rent richting de bal. Ciemerych passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vašut de bal. Vašut schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Jerużalski geeft een lange en hoge pass. Sorrentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorrentino passt de bal met de wreef. Changying bereikt de bal nog maar net als eerste. Changying draait met de bal, schiet en ... Ceará probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
legacer - Dynamo Kabanos 1:4

41e minuut.
Złocki rent richting de bal. Laudisa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Złocki raakt geblesseerd tijdens het duel. Kardasz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Changying kopt de bal weg. Bloch probeert de bal aan de voet te houden. Sorrentino rent richting de bal. Sorrentino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Złocki heeft problemen om de bal te vangen. Preetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Preetz passt de bal in één keer door. Changying bereikt de bal nog maar net als eerste. Changying draait met de bal, schiet en ... Ceará verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Klungelig pakt Suwara de bal. Sillamo is nu in balbezit. Sillamo met een sublieme pass. Sorrentino rent richting de bal. Sorrentino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legacer 49%, Dynamo Kabanos 51%.
legacer - Dynamo Kabanos 1:4

49e minuut.
Jerużalski probeert de bal aan de voet te houden. Vašut bereikt de bal nog maar net als eerste. Daszek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Daszek krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Sillamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillamo passt de bal met de wreef. Sorrentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorrentino haalt uit met een fantastische trap. Ceará werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sillamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillamo passt de bal met de wreef. Changying bereikt de bal nog maar net als eerste. Changying schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
legacer - Dynamo Kabanos 1:5

57e minuut.
Złocki rent richting de bal. Preetz is nu in balbezit. Złocki begaat een overtreding. Złocki krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Jerużalski de bal onder controle te krijgen. Suwara is nu in balbezit. Suwara geeft een lange en hoge pass. Daar is Sorrentino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorrentino haalt uit met een fantastische trap. Ceará probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Prayuna geeft de bal voor. Daar is Ciapalski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preetz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Preetz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preetz geeft een hoge lob. Seržants verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Złocki passt de bal zonder na te denken. Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Prayuna bereikt de bal nog maar net als eerste. Vašut bereikt de bal nog maar net als eerste. Vašut draait met de bal, schiet en ... Seržants verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Changying probeert de bal met de borst te controleren. Changying speelt de bal door. Sorrentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorrentino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Achen de bal onder controle te krijgen. Ceará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Sillamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sillamo geeft een hoge lob. Changying heeft problemen om de bal te vangen. Changying schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
legacer - Dynamo Kabanos 1:6

79e minuut.
Prayuna probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suwara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sillamo geeft een lange en hoge pass. Changying maakt een snoekduik en kopt de bal. Ceará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Suwara geeft een lange en hoge pass. Sillamo speelt de bal door. Sorrentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorrentino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
legacer - Dynamo Kabanos 1:7

88e minuut.
Sillamo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Achen de bal. Changying bereikt de bal nog maar net als eerste. Changying haalt uit met een fantastische trap. Ceará probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Inworp. Preetz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciapalski onderschept slim de pass. Vašut is nu in balbezit. Vašut draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legacer 53%, Dynamo Kabanos 47%.
legacer - Dynamo Kabanos 1:7