Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Victoria Skarszew legacer
352 Tactiek tax
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 42.1
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen redelijk
matig Verdedigen redelijk


17e minuut.
Torresan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Achen. Torresan raakt geblesseerd tijdens het duel. Abigantus wilt de vrije trap nemen. Ciemerych probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torresan bereikt de bal nog maar net als eerste. Torresan draait met de bal, schiet en ... Ceará maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Victoria Skarszew - legacer 1:0

24e minuut.
Abigantus speelt de bal door. Milutinović probeert naar een medespeler te passen. Benoît is nu in balbezit. Benoît schiet op doel. Achen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Ciemerych speelt de bal door. Cristinel is nu in balbezit. Cristinel passt de bal met de wreef. Vašut bereikt de bal nog maar net als eerste. Vašut schiet op doel. Szczygieł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Gabino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gabino trapt de bal weg. Laudisa kopt de bal weg. Klungelig pakt Vašut de bal. Vašut haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Aguilera speelt de bal door. Benoît bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoît passt de bal met de wreef. Torresan bereikt de bal nog maar net als eerste. Torresan schiet op doel. Ceará bokst de bal weg.

36e minuut.
Preetz verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera geeft een hoge lob. Achen probeert de bal met de borst te controleren. Torresan is nu in balbezit. Torresan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Achen bereikt de bal nog maar net als eerste. Benoît onderschept slim de pass. Benoît probeert naar een medespeler te passen. Torresan bereikt de bal nog maar net als eerste. Torresan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bloch controleert de bal met de borst. Abigantus onderschept slim de pass. Abigantus probeert naar een medespeler te passen. Benoît is nu in balbezit. Benoît haalt uit met een fantastische trap. Ceará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Victoria Skarszew 45%, legacer 55%.
KS Victoria Skarszew - legacer 1:0

50e minuut.
Szczygieł met een harde bal richting middenveld. Guzhevskyy bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzhevskyy met een sublieme pass. Klungelig pakt Benoît de bal. Benoît draait met de bal, schiet en ... Ceará bokst de bal weg.

57e minuut.
Klungelig pakt Achen de bal. Achen met een sublieme pass. Abigantus speelt de bal door. Benoît rent richting de bal. Benoît schiet op doel. Ceará bokst de bal weg.

74e minuut.
Bezzina heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera passt de bal met de wreef. Torresan rent richting de bal. Torresan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gabino geeft de bal voor. Benoît kopt de bal weg. Torresan is nu in balbezit. Torresan haalt uit met een fantastische trap. Ceará werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Victoria Skarszew - legacer 2:0

82e minuut.
Abigantus is nu in balbezit. Abigantus geeft een hoge lob. Benoît rent richting de bal. Benoît draait met de bal, schiet en ... Ceará maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Victoria Skarszew - legacer 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Victoria Skarszew 29%, legacer 71%.
KS Victoria Skarszew - legacer 3:0