Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pilecki Team Benq`s
jacek1 Tactiek ty kundlu
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 49.7
matig Schieten uitstekend
goed Passen goed
slecht Verdedigen solide


9e minuut.
Lessa Brandão rent richting de bal. Lessa Brandão geeft een hoge lob. Puika kopt de bal weg. Chan heeft problemen om de bal te vangen. Chan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Puika probeert naar een medespeler te passen. Chan is nu in balbezit. Lessa Brandão rent richting de bal. Chan is nu in balbezit. Chan draait met de bal, schiet en ... Carrese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Lessa Brandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan onderschept slim de pass. Chan schiet op doel. Paniconi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carrese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilecki Team - Benq`s 0:1

20e minuut.
Puika bereikt de bal nog maar net als eerste. Puika passt de bal met de wreef. Lessa Brandão verovert de bal door een tackle van achteren. Stańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańczuk haalt uit met een fantastische trap. Carrese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Arghezi is nu in balbezit. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelas onderschept slim de pass. Pantelas geeft de bal voor. Stańczuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gwóźdź speelt de bal door. Lessa Brandão probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt van Verhulst de bal. Stańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pilecki Team - Benq`s 0:2

37e minuut.
Blaťák geeft de bal voor. Daar is Casucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fletcher geeft de bal voor. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
van Verhulst heeft problemen om de bal te vangen. Arghezi rent richting de bal. Arghezi passt de bal in één keer door. Pantelas geeft een lange en hoge pass. Daar is Paniconi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carrese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańczuk draait met de bal, schiet en ... Carrese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pantelas zal de hoekschop nemen. Stańczuk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Na een snelle pass probeert Blaťák de bal onder controle te krijgen. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi passt de bal in één keer door. Stańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańczuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher geeft de bal voor. Lessa Brandão probeert de bal aan de voet te houden. Chan rent richting de bal. Chan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilecki Team - Benq`s 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilecki Team 66%, Benq`s 34%.
Pilecki Team - Benq`s 0:3

47e minuut.
Delmiglio passt de bal in één keer door. Casucci rent richting de bal. Escherich is nu in balbezit. Bryndza rent richting de bal. Bryndza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gwóźdź passt de bal zonder na te denken. Blaťák bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi onderschept slim de pass. Stańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańczuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Sideridis geeft de bal voor. Pantelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelas speelt de bal door. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi draait met de bal, schiet en ... Carrese bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Stańczuk rent richting de bal. Stańczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilecki Team - Benq`s 0:4

57e minuut.
Bryndza speelt de bal door. Klungelig pakt van Verhulst de bal. Stańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stańczuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Puika onderschept slim de pass. Puika geeft een lange en hoge pass. Daar is Stańczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stańczuk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Frunda de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Puika geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stańczuk springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gwóźdź passt de bal met de wreef. Chan heeft problemen om de bal te vangen. Stańczuk rent richting de bal. Stańczuk haalt uit met een fantastische trap. Carrese probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Carrese trapt de bal weg van het doel. Gwóźdź kopt de bal weg. Daar is Lessa Brandão, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chan is nu in balbezit. Chan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Pantelas de bal. Inworp. Kwaśniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Daar is Kwaśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stańczuk rent richting de bal. Frunda is nu in balbezit. Stańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Stańczuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
David met een harde bal richting middenveld. Pantelas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stańczuk de bal. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilecki Team - Benq`s 0:5

77e minuut.
Inworp. Puika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chan rent richting de bal. Chan geeft de bal voor. Stańczuk springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Frunda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantelas met de inworp. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Escherich rent richting de bal. Escherich probeert naar een medespeler te passen. Bryndza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bryndza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Puika zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chan geeft een hoge lob. Stańczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańczuk haalt uit met een fantastische trap. Frunda probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pilecki Team - Benq`s 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pilecki Team 74%, Benq`s 26%.
Pilecki Team - Benq`s 0:6