Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benq`s Pilecki Team
ty kundlu Tactiek jacek1
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 31.2
formidabel Schieten matig
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Arghezi probeert naar een medespeler te passen. Pantelas is nu in balbezit. Pantelas probeert naar een medespeler te passen. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Delmiglio passt de bal in één keer door. Bryndza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gwóźdź. Bryndza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bryndza komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Arghezi met een sublieme pass. Daar is Frunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stańczuk rent richting de bal. Stańczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Puika neemt de hoekschop. Stańczuk rent richting de bal. Stańczuk haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Frunda de bal. Carrese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Pantelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelas passt de bal zonder na te denken. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste. Arghezi schiet op doel. Frunda probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bryndza rent richting de bal. Bryndza geeft een lange en hoge pass. Fletcher rent richting de bal. Escherich onderschept slim de pass. Escherich draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Arghezi rent richting de bal. Pantelas is nu in balbezit. Pantelas met een sublieme pass. Chan is nu in balbezit. Chan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Benq`s - Pilecki Team 1:0

19e minuut.
Chan passt de bal in één keer door. Puika rent richting de bal. Puika geeft een hoge lob. Stańczuk rent richting de bal. Stańczuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Blaťák probeert naar een medespeler te passen. Gwóźdź rent richting de bal. Gwóźdź passt de bal zonder na te denken. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq`s - Pilecki Team 2:0

24e minuut.
Puika met een snelle inworp. Chan is nu in balbezit. Chan geeft een lange en hoge pass. Stańczuk rent richting de bal. Stańczuk schiet op doel. Carrese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq`s - Pilecki Team 3:0

31e minuut.
Arghezi verovert de bal door een tackle van achteren. Pantelas rent richting de bal. Pantelas speelt de bal door. Arghezi rent richting de bal. Arghezi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq`s - Pilecki Team 4:0

44e minuut.
Gwóźdź passt de bal in één keer door. Daar is Stańczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stańczuk passt de bal zonder na te denken. Arghezi is nu in balbezit. Arghezi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Klungelig pakt Puika de bal. van Verhulst is nu in balbezit. Puika schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. van Verhulst wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benq`s 40%, Pilecki Team 60%.
Benq`s - Pilecki Team 4:0

48e minuut.
Gwóźdź passt de bal met de wreef. Pantelas is nu in balbezit. Pantelas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Arghezi de bal. Arghezi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq`s - Pilecki Team 5:0

50e minuut.
Fletcher rent richting de bal. Gullit bereikt de bal nog maar net als eerste. Gullit geeft een hoge lob. Chan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Arghezi bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq`s - Pilecki Team 6:0

53e minuut.
Pantelas rent richting de bal. Pantelas passt de bal met de wreef. Daar is Arghezi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghezi schiet op doel. Carrese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq`s - Pilecki Team 7:0

56e minuut.
Chan schiet op doel. Daar is Kwaśniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stańczuk rent richting de bal. Stańczuk draait met de bal, schiet en ... Carrese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq`s - Pilecki Team 8:0

63e minuut.
Pantelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantelas geeft de bal voor. Lessa Brandão kopt de bal weg. Klungelig pakt Arghezi de bal. Arghezi schiet op doel. Carrese bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Benq`s - Pilecki Team 9:0

64e minuut.
Kwaśniak heeft problemen om de bal te vangen. Kwaśniak passt de bal met de wreef. Daar is Escherich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arghezi onderschept slim de pass. Arghezi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Puika geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chan de bal. Lessa Brandão bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan verovert de bal door een tackle van achteren. Chan draait met de bal, schiet en ... Carrese bokst de bal weg.

78e minuut.
Bryndza met een snelle inworp. van Verhulst met een sublieme pass. Blazhaev met een sublieme pass. Arghezi rent richting de bal. Arghezi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benq`s 21%, Pilecki Team 79%.
Benq`s - Pilecki Team 9:0