Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
legacer Ks Bełchatów
tax Tactiek 2020
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
42 gemiddelde waardering 43.1
adequate Schieten adequate
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Caliandro onderschept slim de pass. Caliandro geeft een lange en hoge pass. Okorski is nu in balbezit. Okorski schiet op doel. Ceará werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
legacer - Ks Bełchatów 0:1

3e minuut.
Daar is Prayuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prayuna passt de bal met de wreef. Ciemerych bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciemerych passt de bal in één keer door. Preetz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Achen bereikt de bal nog maar net als eerste. Achen geeft de bal voor. Inworp. Moloi met een snelle inworp. Cinpoeru geeft de bal voor. Ceará probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Samek maakt een snoekduik en kopt de bal. Amilov bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jatmiko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Samek kopt de bal weg. Okorski rent richting de bal. Okorski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
legacer - Ks Bełchatów 0:2

16e minuut.
Binnie geeft een hoge lob. Balzaque is nu in balbezit. Balzaque passt de bal met de wreef. Caliandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristinel onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Preetz neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vašut maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

18e minuut.
Subirats verovert de bal door een tackle van achteren. Moloi bereikt de bal nog maar net als eerste. Moloi passt de bal zonder na te denken. Jatmiko geeft een hoge lob. Okorski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samek rent richting de bal. Samek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
legacer - Ks Bełchatów 0:3

24e minuut.
Kache onderschept slim de pass. Kache geeft een hoge lob. Okorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Samek rent richting de bal. Samek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Amilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Amilov met een sublieme pass. Laudisa speelt de bal door. Preetz rent richting de bal. Preetz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legacer 51%, Ks Bełchatów 49%.
legacer - Ks Bełchatów 0:3

46e minuut.
Cinpoeru is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciemerych. Cinpoeru is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cinpoeru zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Okorski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
legacer - Ks Bełchatów 0:4

51e minuut.
Daar is Preetz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Subirats onderschept slim de pass. Subirats geeft de bal voor. Okorski rent richting de bal. Okorski geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ceará verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Bloch speelt de bal door. Vašut rent richting de bal. Vašut passt de bal in één keer door. Bloch is nu in balbezit. Bloch geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Prayuna verovert de bal door een tackle van achteren. Prayuna met een sublieme pass. Ciemerych is nu in balbezit. Ciemerych passt de bal zonder na te denken. Preetz geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Subirats geeft een lange en hoge pass. Amilov heeft problemen om de bal te vangen. Jatmiko probeert naar een medespeler te passen. Samek is nu in balbezit. Samek schiet op doel. Ceará kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Jatmiko raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: legacer 55%, Ks Bełchatów 45%.
legacer - Ks Bełchatów 0:4