Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ziomale z Kramska !CF! Real Madrid
moja Tactiek new
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 1
55.1 gemiddelde waardering 49.8
redelijk Schieten solide
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Zoetemelk passt de bal met de wreef. Yiğitata met een sublieme pass. Rollner rent richting de bal. Rollner schiet op doel. Dyluś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - !CF! Real Madrid 0:1

11e minuut.
Cabeção probeert naar een medespeler te passen. Pasieka is nu in balbezit. Kustanto begaat een overtreding. Kustanto krijgt een gele kaart. Pasieka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Pasieka kan niet meer verder spelen. Osenkowski komt het veld opgelopen.

13e minuut.
bin Al Rabee passt de bal in één keer door. Daar is Cabeção, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeção passt de bal in één keer door. bin Al Rabee met een sublieme pass. Motton verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Kustanto met een sublieme pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă passt de bal in één keer door. Rollner rent richting de bal. Rollner draait met de bal, schiet en ... Dyluś bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - !CF! Real Madrid 0:2

20e minuut.
Kustanto passt de bal met de wreef. Yiğitata rent richting de bal. bin Al Rabee tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yiğitata wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Yiğitata kan niet meer verder spelen. Sarmis komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Kustanto rent richting de bal. Kustanto passt de bal zonder na te denken. Zoetemelk speelt de bal door. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Kustanto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zoetemelk geeft een lange en hoge pass. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
bin Al Rabee passt de bal met de wreef. Cabeção is nu in balbezit. Sarmis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sarmis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziomale z Kramska 42%, !CF! Real Madrid 58%.
Ziomale z Kramska - !CF! Real Madrid 0:2

46e minuut.
Kranjčević komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Zoetemelk passt de bal met de wreef. Rollner rent richting de bal. Kustanto speelt de bal door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Stracený heeft problemen om de bal te vangen. Cabeção rent richting de bal. Cabeção probeert naar een medespeler te passen. Jotanović rent richting de bal. Jotanović schiet op doel. Cicciomessere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Motton verovert de bal door een tackle van achteren. Kranjčević verovert de bal door een tackle van achteren. Kranjčević probeert naar een medespeler te passen. Jotanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jotanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tokel geeft een lange en hoge pass. Zoetemelk kopt de bal weg. Daar is Dedaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rollner is nu in balbezit. Rollner haalt uit met een fantastische trap. Dyluś verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
bin Al Rabee probeert naar een medespeler te passen. Cabeção rent richting de bal. Stracený begaat een overtreding. Stracený krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Kustanto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kardas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sarmis krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

76e minuut.
Kardas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

79e minuut.
Milinte passt de bal met de wreef. Cabeção is nu in balbezit. Met opzet legt Stracený zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Stracený naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Jotanović met een sublieme pass. Czibor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czibor geeft een hoge lob. Kranjčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kranjčević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Czibor is nu in balbezit. Zoetemelk onderschept slim de pass. Zoetemelk met een sublieme pass. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziomale z Kramska 35%, !CF! Real Madrid 65%.
Ziomale z Kramska - !CF! Real Madrid 0:2