Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Cannes WKS Morgi
Własna Tactiek dupa
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
8 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.3 gemiddelde waardering 42.7
solid Schieten adequate
good Passen solid
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Yedier bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol verovert de bal door een tackle van achteren. Anatol geeft de bal voor. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi schiet op doel. Rocco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

6e minuut.
Andrade passt de bal met de wreef. Uskamayta rent richting de bal. Firmino schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Firmino krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Anatol raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jokisch komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Andrade verovert de bal door een tackle van achteren. Andrade passt de bal zonder na te denken. Surányi is nu in balbezit. Surányi passt de bal zonder na te denken. Firmino geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Fontaine onderschept slim de pass. Fontaine geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jokisch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Surányi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Jokisch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jokisch probeert naar een medespeler te passen. Turi is nu in balbezit. Turi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - WKS Morgi 1:0

36e minuut.
Kasprzycki rent richting de bal. Kasprzycki geeft een hoge lob. Rabenda speelt de bal door. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 34%, WKS Morgi 66%.
AS Cannes - WKS Morgi 1:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Firmino met een snelle inworp. Surányi probeert naar een medespeler te passen. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Andrade kan de bal niet met de borst controleren. Firmino rent richting de bal. Firmino passt de bal zonder na te denken. Jokisch is nu in balbezit. Jokisch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Jokisch rent richting de bal. Cozar verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turi. Turi krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Kasprzycki geeft een lange en hoge pass. Chaín rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Steenwinckel. Steenwinckel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 39%, WKS Morgi 61%.
AS Cannes - WKS Morgi 1:0