Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 20:43
  • Competitiewedstrijd: Liga V.195 [del]
  • Stadion: Panda Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 12353
Drużyna Świtały Colorado-Avalanche
5.3.2kich Tactiek 4-1-2-1-2NEW
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.7 gemiddelde waardering 43.9
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen matig


2e minuut.
Stań met een sublieme pass. Bokłaga is nu in balbezit. Bokłaga passt de bal met de wreef. Melchior is nu in balbezit. Melchior draait met de bal, schiet en ... Bolívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - Colorado-Avalanche 0:1

3e minuut.
Melchior is nu in balbezit. Ossoliński begaat een overtreding. Melchior raakt geblesseerd tijdens het duel. Melchior met een snel genomen vrije trap. Rujoiu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Profiş heeft problemen om de bal te vangen. Stań bereikt de bal nog maar net als eerste. Stań passt de bal zonder na te denken. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Paliło passt de bal zonder na te denken. Daar is Profiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stań geeft een lange en hoge pass. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap. Bolívar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Janča bereikt de bal nog maar net als eerste. Janča probeert naar een medespeler te passen. Rujoiu rent richting de bal. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rujoiu is nu in balbezit. Rujoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - Colorado-Avalanche 0:2

22e minuut.
Bokłaga heeft problemen om de bal te vangen. Bokłaga geeft een lange en hoge pass. Melchior is nu in balbezit. Melchior draait met de bal, schiet en ... Bolívar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Drużyna Świtały - Colorado-Avalanche 0:3

27e minuut.
Paliło is nu in balbezit. Paliło passt de bal zonder na te denken. Pedrera rent richting de bal. Pedrera draait met de bal, schiet en ... Ghiţescu probeert de bal aan de voet te houden. Sztanga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Świtały 57%, Colorado-Avalanche 43%.
Drużyna Świtały - Colorado-Avalanche 0:3

74e minuut.
Janča passt de bal in één keer door. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Ossoliński begaat een overtreding. Ossoliński krijgt een gele kaart. Melchior raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Melchior neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drużyna Świtały 60%, Colorado-Avalanche 40%.
Drużyna Świtały - Colorado-Avalanche 0:3