Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Toho Van Graffs
Akagenoaka Tactiek 1-3-2-1-3
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 39
redelijk Schieten matig
solide Passen goed
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Konrad rent richting de bal. Konrad geeft een lange en hoge pass. Altini bereikt de bal nog maar net als eerste. Altini schiet op doel. Fednárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Toho - Van Graffs 1:0

7e minuut.
Altini rent richting de bal. Panizzolo onderschept slim de pass. Mihart maakt een afschuwelijke overtreding. Mihart krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Potočnik kopt de bal weg. Mihart rent richting de bal. Mihart passt de bal zonder na te denken. Daar is Konrad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konrad geeft de bal voor. Fednárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Altini is nu in balbezit. Altini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Toho - Van Graffs 2:0

13e minuut.
Leszko is nu in balbezit. Leszko geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stemplewski met de inworp. Entrialgo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dempsey geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Konrad met een snelle inworp. Potočnik is nu in balbezit. Potočnik geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Altini maakt een snoekduik en kopt de bal. Fednárik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Toho - Van Graffs 3:0

38e minuut.
Dreger met een sublieme pass. Potočnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Potočnik geeft een hoge lob. Altini bereikt de bal nog maar net als eerste. Altini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Toho 48%, Van Graffs 52%.
Fc Toho - Van Graffs 3:0

67e minuut.
Potočnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Potočnik probeert naar een medespeler te passen. Altini bereikt de bal nog maar net als eerste. Altini schiet op doel. Fednárik probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Fednárik trapt de bal weg. Daar is Varazueta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lodewijks geeft een lange en hoge pass. Altini bereikt de bal nog maar net als eerste. Altini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Dreger met een sublieme pass. Potočnik kopt de bal weg. Mihart probeert naar een medespeler te passen. Daar is Konrad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konrad geeft een hoge lob. Fednárik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Zincir controleert de bal met de borst. Varazueta bereikt de bal nog maar net als eerste. Altini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Altini is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Varazueta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Varazueta kan niet meer verder spelen. Stoenescu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Toho 45%, Van Graffs 55%.
Fc Toho - Van Graffs 3:0