Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Cannes Ziomale z Kramska
Własna Tactiek moja
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.5 gemiddelde waardering 50.2
solid Schieten very good
good Passen very good
good Verdedigen good


1e minuut.
Mroziak passt de bal zonder na te denken. Daar is Rodríguez Antequera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moţoc rent richting de bal. Pasieka is nu in balbezit. Pasieka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Lucchini bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi verovert de bal door een tackle van achteren. Dedaj met een sublieme pass. Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroziak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Ziomale z Kramska 1:0

18e minuut.
Cabeção onderschept slim de pass. Cabeção probeert naar een medespeler te passen. Lucchini geeft de bal voor. Pasieka krijgt zijn hoofd ertegen. Duvarcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ponzo geeft een hoge lob. Anatol rent richting de bal. Anatol passt de bal in één keer door. Turi rent richting de bal. Turi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
bin Al Rabee passt de bal met de wreef. Menci is nu in balbezit. Pasieka onderschept slim de pass. Pasieka haalt uit met een fantastische trap. Duvarcı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Cannes - Ziomale z Kramska 1:1

33e minuut.
Turi verovert de bal door een tackle van achteren. Surányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Surányi passt de bal zonder na te denken. Mroziak rent richting de bal. Mroziak schiet op doel. Kranjčević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - Ziomale z Kramska 2:1

37e minuut.
Kardas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabeção bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeção geeft de bal voor. Pasieka maakt een snoekduik en kopt de bal. Duvarcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 54%, Ziomale z Kramska 46%.
AS Cannes - Ziomale z Kramska 2:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anatol met een snelle inworp. Surányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Anatol rent richting de bal. Anatol geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi schiet op doel. Kranjčević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Wultański kopt de bal weg. Klungelig pakt Pasieka de bal. Menci verovert de bal door een tackle van achteren. Jotanović verovert de bal door een tackle van achteren. Jotanović schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Cabeção met de inworp. Kardas rent richting de bal. Anatol rent richting de bal. Kardas onderschept slim de pass. Kardas geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Jotanović is nu in balbezit. Jotanović passt de bal in één keer door. Cabeção rent richting de bal. Cabeção geeft een lange en hoge pass. Pasieka maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duvarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 53%, Ziomale z Kramska 47%.
AS Cannes - Ziomale z Kramska 2:1