Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ziomale z Kramska AS Cannes
moja Tactiek Własna
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
54.7 gemiddelde waardering 47.9
very good Schieten solid
very good Passen solid
good Verdedigen good


12e minuut.
bin Al Rabee passt de bal met de wreef. Ponzo onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cabeção zal de hoekschop nemen. Menci kopt de bal weg. Duvarcı bokst de bal weg.

22e minuut.
Ponzo geeft de bal voor. Inworp. Kardas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabeção is nu in balbezit. Cabeção geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mroziak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi onderschept slim de pass. Turi schiet op doel. Dyluś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - AS Cannes 0:1

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Anatol zal de hoekschop nemen. Mroziak kopt de bal weg. Turi heeft problemen om de bal te vangen. Turi schiet op doel. Dyluś bokst de bal weg.

38e minuut.
Czibor is nu in balbezit. Czibor geeft de bal voor. Wultański is nu in balbezit. Wultański haalt uit met een fantastische trap. Duvarcı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Czibor probeert de bal aan de voet te houden. Anatol is nu in balbezit. Anatol passt de bal met de wreef. Surányi geeft een lange en hoge pass. Mroziak krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziomale z Kramska 44%, AS Cannes 56%.
Ziomale z Kramska - AS Cannes 0:1

46e minuut.
Kranjčević komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Ponzo geeft de bal voor. Cabeção rent richting de bal. Cabeção geeft een lange en hoge pass. Pasieka springt en kopt de bal. Rabenda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duvarcı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Surányi probeert naar een medespeler te passen. Turi is nu in balbezit. Jotanović rent richting de bal. Turi verovert de bal door een tackle van achteren. Turi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Daar is Turi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lucchini is nu in balbezit. Turi verovert de bal door een tackle van achteren. Turi haalt uit met een fantastische trap. Dyluś probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - AS Cannes 0:2

79e minuut.
Rabenda verovert de bal door een tackle van achteren. Kranjčević is nu in balbezit. Pasieka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasieka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziomale z Kramska - AS Cannes 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziomale z Kramska 41%, AS Cannes 59%.
Ziomale z Kramska - AS Cannes 1:2