Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
!CF! Real Madrid WKS Morgi
new Tactiek dupa
56% Balbezit 44%
33% Spel op eigen helft 67%
21 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.9 gemiddelde waardering 44.2
very good Schieten good
good Passen solid
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Andrade kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zoetemelk neemt de hoekschop. Rollner krijgt zijn hoofd ertegen. Rocco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
!CF! Real Madrid - WKS Morgi 1:0

20e minuut.
Kustanto speelt de bal door. Yiğitata bereikt de bal nog maar net als eerste. Yiğitata passt de bal in één keer door. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel. Rocco bokst de bal weg.

23e minuut.
Obeadă rent richting de bal. Rollner rent richting de bal. Rollner met een sublieme pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Battista is nu in balbezit. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă passt de bal in één keer door. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Rocco speelt de bal door. Motton kopt de bal weg. Daar is Catalán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal met de wreef. Yedier met een sublieme pass. Steenwinckel rent richting de bal. Steenwinckel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Cicciomessere met een sublieme pass. Obeadă kopt de bal weg. Fontaine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner verovert de bal door een tackle van achteren. Rollner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Motton probeert naar een medespeler te passen. Zoetemelk is nu in balbezit. Zoetemelk passt de bal met de wreef. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Rocco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Tokel kopt de bal weg. Daar is Zoetemelk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zoetemelk passt de bal in één keer door. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: !CF! Real Madrid 34%, WKS Morgi 66%.
!CF! Real Madrid - WKS Morgi 1:0

62e minuut.
Motton verovert de bal door een tackle van achteren. Motton geeft de bal voor. Rollner kopt de bal weg. Obeadă heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă schiet op doel. Rocco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Inworp. Andrade zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Clavelo speelt de bal door. Fernández Arregui rent richting de bal. Fernández Arregui schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
!CF! Real Madrid - WKS Morgi 1:1

70e minuut.
Rollner passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Yiğitata de bal onder controle te krijgen. Yiğitata geeft een hoge lob. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner draait met de bal, schiet en ... Rocco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Andrade onderschept slim de pass. Zoetemelk rent richting de bal. Zoetemelk passt de bal zonder na te denken. Rollner is nu in balbezit. Rollner schiet op doel. Rocco bokst de bal weg.

78e minuut.
Tokel kopt de bal weg. Zoetemelk heeft problemen om de bal te vangen. Clavelo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Clavelo krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Yiğitata rent richting de bal. Yiğitata passt de bal in één keer door. Kustanto geeft een lange en hoge pass. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Rocco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Cozar rent richting de bal. Obeadă verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă passt de bal in één keer door. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner schiet op doel. Rocco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zoetemelk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rollner krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: !CF! Real Madrid 31%, WKS Morgi 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
!CF! Real Madrid - WKS Morgi 1:1