Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colorado-Avalanche Fc Toho
4-1-2-1-2NEW Tactiek Akagenoaka
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 44.2
solide Schieten matig
goed Passen solide
redelijk Verdedigen solide


2e minuut.
Leszko trapt de bal weg. Potočnik rent richting de bal. Brunat verovert de bal door een tackle van achteren. Brunat probeert naar een medespeler te passen. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Stań speelt de bal door. Brunat bereikt de bal nog maar net als eerste. Brunat met een sublieme pass. Rujoiu rent richting de bal. Rujoiu schiet op doel. Dreger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Daar is Brunat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lodewijks verovert de bal door een tackle van achteren. Lodewijks passt de bal in één keer door. Altini rent richting de bal. Altini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Melchior rent richting de bal. Mihart begaat een overtreding. Melchior is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Melchior met een snel genomen vrije trap. Daar is Leszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rujoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rujoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colorado-Avalanche 36%, Fc Toho 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colorado-Avalanche - Fc Toho 0:0

48e minuut.
Potočnik speelt de bal door. Mihart heeft problemen om de bal te vangen. Ghiţescu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mihart is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Potočnik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Klungelig pakt Melchior de bal. Bonfá rent richting de bal. Bokłaga onderschept slim de pass. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior draait met de bal, schiet en ... Dreger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colorado-Avalanche - Fc Toho 1:0

61e minuut.
Lodewijks probeert naar een medespeler te passen. Mihart geeft een lange en hoge pass. Altini rent richting de bal. Altini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Potočnik speelt de bal door. Konrad is nu in balbezit. Konrad geeft een hoge lob. Altini is nu in balbezit. Altini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Colorado-Avalanche - Fc Toho 1:1

69e minuut.
Altini passt de bal met de wreef. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart passt de bal zonder na te denken. Potočnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Potočnik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Wichorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichorowski geeft de bal voor. Bokłaga kopt de bal weg. Melchior bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior schiet op doel. Dreger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Bokłaga probeert naar een medespeler te passen. Janča geeft een hoge lob. Baleia bereikt de bal nog maar net als eerste. Melchior onderschept slim de pass. Melchior geeft de bal voor. Dreger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colorado-Avalanche 55%, Fc Toho 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Colorado-Avalanche - Fc Toho 1:1