Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Van Graffs Drużyna Świtały
1-3-2-1-3 Tactiek 5.3.2kich
56% Balbezit 44%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 38.9
adequate Schieten average
solid Passen adequate
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Pedrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrera geeft een hoge lob. Śnieżek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garbień rent richting de bal. Garbień schiet op doel. Fednárik bokst de bal weg.

5e minuut.
Dueñas Rodríguez is nu in balbezit. Stark verovert de bal door een tackle van achteren. Stark geeft de bal voor. Paliło rent richting de bal. Paliło schiet op doel. Fednárik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Pic rent richting de bal. Profiş verovert de bal door een tackle van achteren. Profiş probeert naar een medespeler te passen. Garbień bereikt de bal nog maar net als eerste. Garbień haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Kartofel rent richting de bal. Rueda rent richting de bal. Pedrera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pedrera krijgt een gele kaart. Rueda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rueda legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bolívar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Van Graffs - Drużyna Świtały 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van Graffs 60%, Drużyna Świtały 40%.
Van Graffs - Drużyna Świtały 1:0

46e minuut.
Ossoliński rent richting de bal. Ossoliński passt de bal zonder na te denken. Kartofel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kartofel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Profiş is nu in balbezit. Profiş speelt de bal door. Dempsey is nu in balbezit. Paliło onderschept slim de pass. Paliło schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Van Graffs - Drużyna Świtały 1:1

62e minuut.
Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szojka probeert naar een medespeler te passen. Kartofel rent richting de bal. Kartofel schiet op doel. Bolívar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Van Graffs 57%, Drużyna Świtały 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Van Graffs - Drużyna Świtały 1:1