Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Cannes !CF! Real Madrid
Własna Tactiek new
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.7 gemiddelde waardering 50
solide Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


11e minuut.
Stracený kopt de bal weg. Firmino rent richting de bal. Yiğitata maakt een afschuwelijke overtreding. Yiğitata krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Cicciomessere trapt de bal weg van het doel. Kustanto kopt de bal weg. Ponzo heeft problemen om de bal te vangen. Rollner verovert de bal door een tackle van achteren. Rollner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - !CF! Real Madrid 0:1

18e minuut.
Kustanto passt de bal in één keer door. Zoetemelk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoetemelk passt de bal met de wreef. Rollner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rollner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - !CF! Real Madrid 0:2

35e minuut.
Motton is nu in balbezit. Anatol onderschept slim de pass. Anatol passt de bal zonder na te denken. Mroziak rent richting de bal. Mroziak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 49%, !CF! Real Madrid 51%.
AS Cannes - !CF! Real Madrid 0:2

48e minuut.
Anatol probeert naar een medespeler te passen. Firmino bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino probeert naar een medespeler te passen. Mroziak is nu in balbezit. Mroziak haalt uit met een fantastische trap. Cicciomessere bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Cannes - !CF! Real Madrid 1:2

68e minuut.
Rodríguez Antequera geeft de bal voor. Anatol rent richting de bal. Anatol geeft een lange en hoge pass. Turi maakt een snoekduik en kopt de bal. Cicciomessere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AS Cannes - !CF! Real Madrid 2:2

72e minuut.
Ponzo geeft de bal voor. Inworp. Zoetemelk met de inworp. Kustanto rent richting de bal. Kustanto geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Duvarcı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Cannes 62%, !CF! Real Madrid 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Cannes - !CF! Real Madrid 2:2